در یک محتوا چند لینک باشد بهتر است؟

سوالی که برای افراد متعددی در زمینه سئو صفحات مختلف وب‌سایت پیش می‌آید این است که در یک محتوا چند لینک باشد، بهتر است. همانگونه که ما نمی‌توانیم برای یک مقاله با کلمات کلیدی مشخص تعداد کاراکتر متنی مشخص کنیم، برای ایجاد لینک‌های داخلی نیز معیار دقیقی تعیین نشده است. هر چقدر تعداد صفحات مرتبط در سایت بیشتر باشد و از نظر معنایی توانایی برقراری ارتباط بین آن‌‌ها امکان‌پذیر باشد، می‌توان میان همه آن‌ها لینک ایجاد کرد. لینک سازی داخلی در محتوا یک روش طبیعی و مناسب برای کاهش نرخ پرش و از طرفی افزایش عمق کلیک است. البته این نکته را هم در نظر بگیرید که برای هر انکر تکست در محتوای خود، تنها یک لینک داخلی می‌توانید ایجاد کنید.

در یک محتوا چند لینک باشد بهتر است؟

تماس با آکادمی سئو پورفیض 

واتس اپ محمد پورفیض
اینستاگرام محمد پورفیض
لینکدین محمد پورفیض
تلگرام محمد پورفیض

در یک محتوا چند لینک قرار دهیم؟ چه تعداد لینک در یک محتوا باید وجود داشته باشد؟ اگر هم کمی با سئو محتوا آشنایی داشته باشید به خوبی درک خواهید کرد که معیاری برای تعداد لینک‌های یک محتوا وجود ندارد. معیار اصلی موتورهای جستجو و به ویژه یک متخصص سئو حرفه‌ای، رضایت کاربران است. لینک سازی محتوا، تنها به گرفتن بک‌لینک از سایت‌های دیگر و لینک های خارجی محدود نمی‌شود. بلکه لینک داخلی یک روش موثر برای افزایش نرخ کلیک کاربران در داخل سایت، هنگام بازدید از سایت است.

نرخ کلیک یکی از اصطلاحات سئو و از شاخص‌های رتبه‌بندی گوگل است. این ویژگی بیانگر رضایت مخاطب از حضور در سایت و موجب خواندن مطالب بیشتر و حضور طولانی‌تری در سایت می‌شود. کلیک بیشتر یعنی بانس ریت کمتر. در صورتی که نرخ پرش کاهش یابد باعث بهبود رتبه و سرعت سایت می‌شود.

لینک‌های داخلی محتوا به ما کمک می‌کنند، تا بین صفحات وبسایت خودمان ارتباط منطقی برقرار کنیم و به ربات‌های گوگل بفهمانیم که یک صفحه در کجای نقشه محتوایی سایت ما قرار دارد و قرار هست چه کارکردی برای ما داشته باشد. برای آنکه محتوای اثر بخشی داشته باشیم، بهتر است از لینک سازی داخلی که ساده‌ترین و کم هزینه‌ترین کار است، بهره ببریم. هدف اصلی ما ایجاد مسیرهای دسترسی به محتوا برای کاربران و کمک به موتورهای جستجوی گوگل برای تشخیص ارتباط موضوعی و اهمیت این صفحات سایت با یکدیگر است. در این مطلب از آکادمی سئو پور فیض به بررسی عناوین زیر می‌پردازیم:

  • ۴ دلیل اصلی برای ایجاد لینک‌های بیشتر در یک وب سایت
  • نکات اساسی درباره لینک‌های داخلی
  • جمع بندی

۴ دلیل اصلی برای ایجاد لینک‌های بیشتر در یک وب سایت

ساخت لینک داخلی در وبسایت، با وجود آنکه یک تکنیک ساده در سئو کلاه سفید است، اما مزایای آن به همین جا محدود نمی شود. به چهار دلیل اصلی ایجاد لینک در وب سایت اشاره می‌کنیم:

4 دلیل اصلی برای ایجاد لینک‌های بیشتر در یک وب سایت

۱- افزایش رضایت کاربر،عمق کلیک و کاهش نرخ پرش

لینک داخلی مرتبط، وبسایت شما را به مکان بهتری برای کاربران ارگانیک و ماندگاری بیشتر آن‌ها تبدیل می‌کند. مهم‌ترین هدف ما جلب رضایت کاربر و تجربه خوب او پس از حضور در سایت است. به همین دلیل هم حواستان به الگوریتم پنگوئن باشد که حسابی روی لینک‌های سایت شما دقت دارد. زمانی که ما محتوای جدیدی را برای سایت خود منتشر می‌کنیم ربات‌های گوگل محتوای ما را بررسی می‌کنند تا میزان رضایت کاربر را تشخیص دهند. مخاطبی که وارد سایت می‌شود بعد از خواندن محتوا راهی جز بستن صفحه یا بازگشت به نتایج جستجو ندارد. پس با قرار دادن لینک‌های داخلی زمان حضورکاربر در سایت و میزان رضایت او را بیشتر خواهید کرد.

زمانی‌که کاربر روی لینک داخلی مطلب کلیک می‌کند تا زمانیکه از سایت خارج می‌شود، زمان بیشتری را داخل سایت سپری می‌کند. گوگل زمان متوسط ماندگاری کابران در سایت را با گوگل آنالیتیکس اندازه‌گیری می‌کند. هر اندازه این آمار بالا رود، گوگل به این نتیجه خواهد رسید که محتوای سایت مورد بازدید از کیفیت بالایی برخوردار است. به عبارت دیگر عمق کلیک با حضور کاربر در سایت افزایش و در پی آن، نرخ پرش کاهش می‌یابد. این یک نوع استراتژی سئو است.

افزایش رضایت کاربر،عمق کلیک و کاهش نرخ پرش

۲- حفظ تازگی محتوا

تازه و جدیدبودن محتوا برای الگوریتم های گوگل اهمیت زیادی دارد. مهم است که محتوای ما تا چه زمانی برای مخاطبان مفید خواهد بود. یکی از معیارهای گوگل برای سنجش تازگی یک محتوا زمان‌بندی، تعداد و کیفیت لینک‌های داخلی به صفحه سایت است. زمانی که یک مقاله یا محتوای متنی جدید را با یک ارتباط منطقی و معنایی مناسب به صفحات قبلی سایت لینک می‌کنید به حفظ تازگی و کیفیت آن‌ها کمک کرده‌اید. از طرفی هم حسابی الگوریتم پاندا به عملکرد و کیفیت محتوای سایت ما اهمیت می‌دهد.

لینک‌هایی که در محتوای جدید قرار دارند، ارزش بسیاری به صفحات وبسایت می‌دهند .زمانی که شما برای لینک داخلی خود انکر تکست تعریف می‌کنید، ارزش لینک داخلی سایت ما افزایش پیدا می‌کند. در حقیقت انکر تکست‌ها با اضافه کردن کلمات کلیدی و لینک سازی داخلی در محتوا، ارزش لینک را افزایش می دهند.

حفظ تازگی محتوا

۳- ایجاد کانال معنایی میان صفحات جدید و قدیمی وب سایت

ربات‌های گوگل از این کانال‌ها برای درک مفهوم صفحات و ساختار سایت ما استفاده می‌کنند. این یک شیوه و روش ایده‌آل برای دریافت ترافیک ارگانیک بیشتر از طریق محتوای همیشه سبز سایت شماست. زمانی که صفحه اصلی وبسایت شما یک بک لینک داخلی دریافت می‌کند، بخشی از اعتبار و ارزش آن لینک به صفحات داخلی وب سایت‌تان منتقل می‌شود.

هرچه صفحه جدید شما در ساختار سایت (کاهش لینک دهی به صفحات قدیمی) شما پایین‌تر باشد، خزنده‌ها بیشتر طول می‌کشند تا آن را پیدا کنند، اما زمانی که آن لینک های داخلی وجود دارند، خزنده‌ها راهی برای فهرست‌بندی خواهند داشت و باعث ارتقا رتبه سایت می‌شوند. ایجاد لینک میان دو صفحه از سایت، که از نظر معنایی و موضوعی به هم مرتبط نیستند، کار اشتباهی است؛ زیرا با ایجاد مسیرهای تودرتو و غیرکاربردی نه تنها کاربران را آزرده می‌کنیم، بلکه ربات‌های گوگل را هم سردرگم خواهیم کرد.

ایجاد کانال معنایی میان صفحات جدید و قدیمی وب سایت

۴- ایندکس شدن وب سایت، ارزش گذاری توسط موتورهای جستجوی گوگل

ربات‌های خزنده گوگل برای یافتن و ایندکس کردن وبسایت‌ها، لینک‌های موجود در اینترنت را دنبال می‌کنند. اگر وبسایت شما لینک سازی داخلی قدرتمندی داشته باشد، کراولرهای گوگل محتوای جدید وب سایت‌تان را راحت‌تر پیدا می‌کنند. گوگل همواره و همیشه به دنبال کشف محتواهای جدید در اینترنت است. اگر محتواهای وبسایت شما به خوبی به یکدیگر لینک شده باشند، مطمئناً عمل خزیدن برای گوگل سریعتر خواهد بود. به دنبال آن پروسه ایندکس شدن سایت و نمایش آن در صفحه نتایج سریع‌تر رخ می‌دهد.

ایندکس شدن وب سایت، ارزش گذاری توسط موتورهای جستجوی گوگل

نکات اساسی درباره لینک‌های داخلی

لینک داخلی یکی از اصول اولیه سئو و بخش جدایی‌ناپذیر از استراتژی سئوکار است؛ زیرا به خزنده‌ها کمک می‌کند که دریابند چه صفحاتی در سایت شما مهم‌تر هستند. با لینک سازی داخلی سایت خودتان را به یک صفحه مرتبط دیگر پیوند می‌دهید و آنها را به هم متصل می‌کنید. ایجاد و ساخت لینک داخلی در درون سایت می‌تواند به شکل‌های مختلفی همانند موارد زیر انجام گیرد:

  • متن
  • عکس
  • صفحه اول سایت
  • با استفاده از پلاگین‌ها

برای داشتن یک لینک سازی داخلی اصولی و پر بازده باید به نکات زیر توجه کرده و بکار بگیریم:

۱- استراتژی لینک سازی داشته باشید.

۲- برای لینک‌دهی داخلی محتوای مرتبط و مناسب انتخاب کنید.

۳- با کلمات کلیدی اصلی در صفحات اصلی سایت لینک داخلی ایجاد کنید.

۴- انکر تکست که یکی از اصطلاحات سئو است و در حقیقت کلمه کلیدی صفحه دیگری محسوب می‌شو را مناسب انتخاب کنید.

۵- بعد از لینک‌دهی کلمات هدف را رنگی و بولد کنید.

۶- تعداد لینک‌های خروجی هر صفحه را بررسی و ارزش‌یابی کنید.

۷- با ساخت صفحات خوشه‌ای به محتوا اصلی لینک‌دهی کنید.

۸- در پست‌ها و محتواهای تازه وبسایت، به چندین پست قدیمی لینک دهید.

۹- بین کلمه کلیدی و صفحه لینک شده تناسب معنایی ایجاد کنید.

۱۰- از خوانندگان بخواهید که با ارائه نظرات خود وارد عمل شوند.

۱۱- لینک‌ها را در محتوا پراکنده کنید.

نکات اساسی درباره لینک های داخلی

جمع بندی

به طور خلاصه، اگر می خواهید ترافیک بیشتری را از آن وب‌سایت خود کنید و تجربه کاربری را بهبود بخشید، بهتر است از لینک سازی داخلی در محتوای خود استفاده کنید. لینک سازی داخلی چندان دشوار نیست گاهی اوقات روند سئو آنقدر پیچیده می‌شود به طوریکه مجبور هستید چند روز را به تحقیق و بررسی گزارشات بگذرانید تا بتوانید به نتیجه مطلوب برسید.

لینک محتوا یکی از موارد ضروری برای بهبود امتیاز سایت شما در مباحث سئو است، کاری که اگر هوشمندانه انجام شود می‌تواند منجر به افزایش بازدید صفحات سایت و کاهش نرخ پرش (باونس ریت) شود.

همچنین می‌تواند منجر به بهبود قرارگیری محتواهای جدید شما در ایندکس گوگل و نمایش آن‌ها در صفحه نتایج جستجو شود. برای انجام این کار بهتر است یک استراتژی مداوم داشته و به صورت پیوسته این لینک سازی‌ها را انجام داده و در صورت لزوم بهینه‌سازی کنید.

ساخت لینک داخلی در وبسایت از آن دست تکنیک های سئو کلاه سفید است که علاوه بر آسانی، بسیار تاثیرگذار است. لینک‌های داخلی به توزیع رنک وبسایت از لینک‌های داخلی به صفحات دیگر سایت کمک می‌کنند، تا رتبه آن را در بسیاری از صفحات دیگر بالا ببرند. علاوه بر این، لینک‌های داخلی تنها در مورد موتورهای جستجو نیستند و به کاربران برای جابجایی در سایت نیز کمک می کنند.

سوالات متداول درباره اینکه تعداد لینک داخلی در محتوا چقدر باشد

یک راه ساده و کم هزینه برای بهبود رتبه سایت چیست؟

لینک سازی داخلی یک راه ساده، بهینه و کم هزینه برای افزایش رتبه سایت است.

چگونه می‌توان بین صفحات وبسایت خود ارتباط برقرار کنیم؟

با لینک دهی متناسب در قالب متن محتوا می‌توانیم بین صفحات مختلف سایت خود ارتباط ایجاد کنیم.

معیار سنجش تازگی محتوا چیست؟

زمان‌بندی، تعداد و کیفیت لینک‌های داخلی از فاکتورهای مهم بررسی تازگی محتوا هستند.

آیا لینک سازی داخلی نرخ پرش را کاهش می‌دهد؟

بله، ایجا لینک داخلی بهینه و موثر باعث ماندگاری بیشتر کاربر سایت شده و نرخ پرش یا همان باونس ریت را کاهش می‌دهد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

سایت‌های دیگر ما

مستر سوییمر آموزش شنا

میتراکانا کتاب سه بعدی

علی والا واردات از چین

362 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست