کلیدی ترین نکات در نحوه بالا بردن سرعت سایت

اگر سرعت بارگذاری سایت شما بیش از سه ثانیه طول بکشد، تقریباً نیمی از بازدیدکنندگان خود را قبل از اینکه به سایت شما وارد شوند، از دست می‌دهید. این به تنهایی ضربه بزرگی به کسب و کار می‌زند. طبق تحقیقی که در سایت crazyegg بیان شده؛ ۷۹ درصد از مشتریان گفته‌اند به سایتی با عملکرد و سرعت ضعیف دیگر باز نمی‌گردند.
در همان نظرسنجی، ۵۲ درصد از خریداران بیان کردند که بارگذاری سریع صفحه در وفاداری آن‌ها به سایت تاثیرگذار است. ۴۴ درصد هم تجربه خود از سرعت پایین سایت را به دیگران می‌گوید و معمولا توصیه می‌کنند به آن سایت نروند. همه این نکات نشان می‌دهند که هر سرعت سایت بالاتر باشد، احتمال ماندن و خرید کردن بازدیدکننده بیشتر است. سرعت سایت در سئو تکنیکال تاثیر بسایی دارد که در این مقاله از آکادمی پورفیض به نحوه بهینه سازی و افزایش سرعت سایت خواهیم پرداخت.

آموزش افزایش سرعت سایت

تماس با آکادمی سئو پورفیض 

واتس اپ محمد پورفیض
اینستاگرام محمد پورفیض
لینکدین محمد پورفیض
تلگرام محمد پورفیض

سرعت سایت در سئو تکنیکال تاثیر بسیار زیادی دارد. اما برای افزایش سرعت سایت نیاز است ابتدا به درک بیشتری درباره آن رسید. تصور کنید که به فروشگاهی مراجعه کرده‌اید و قصد خرید محصولی را دارید. فروشند بدون توجهی به زمان، ساعت‌ها شما را پشت صندوق برای حساب و کتاب معطل کند؟! چه احساسی به شما دست می‌دهد؟! مسلما کلافه خواهید شد و از خیر خرید هم می‌گذرید. در انتها هم آن فروشگاه را ترک می‌کنید.

 اگر به خوبی متوجه شده باشید، سرعت در همه جا اهمیت دارد. حالا فکر کنید که در دنیای دیجیتال با سایتی روبه‌رو شوید که همانند ماشین ژیان قدیمی کلی زمان می‌برد تا موتور آن روشن و محتوای صفحه باز شود. مسلما کاربران بی‌حوصله فضای وب در کسری از ثانیه آن سایت محترم را ترک خواهند کرد. چرا؟! دلایل ما را در ادامه مقاله افزایش سرعت سایت در آکادمی پور فیض مطالعه کنید.

طبق تجربه و آمارهایی که از وب‌سایت‌های معتبری مانند ماز به دست آمده، وقتی که یک ثانیه تاخیر در زمان بارگذاری صفحه اتفاق می‌افتد، باید منتظر پیامدهای زیر باشید:

  • ۱۱ درصد از بازدید صفحه کم می‌شود.
  • رضایت مشتری به میزان ۱۶ درصد کاهش می‌یابد.
  • ۷ درصد از میزان سود نیز کاسته می‌شود.

بنابراین می‌بینیم که تنها چند ثانیه زمان بیشتر در لود شدن سایت شما تاثیر منفی زیادی بر روند جذب بازدیدکنندگان و فروش دارد.  دقیقا به این معناست که داشتن یک سایت سریع ضروریست، نه فقط برای رتبه‌بندی خوب در گوگل، بلکه برای بالا نگه داشتن سود نهایی‌تان. 

با آکادمی پورفیض همراهی کنید تا نکات کلیدی بالا بردن سرعت سایت را به‌رایگان آموزش ببینید. مطالبی که قرار است در اینجا یاد بگیرید، عبارتند از:

  • چگونه بهینه سازی سرعت وب‌سایت بر سود نهایی تأثیر می‌گذارد
  • چگونه سرعت وب‌سایت بر روی بازدید تأثیر می‌گذارد
  • چرا وب‌سایت من کند است؟
  • زمان بارگذاری خوب صفحه چقدر است؟
  • چگونه سرعت وب‌سایت خود را بهینه کنیم؟
  • سخن پایانی

چگونه بهینه‌سازی سرعت وب‌سایت بر سود نهایی تأثیر می‌گذارد

سایت‌های کند بازدید زیادی نخواهند داشت و هرگز نمی‌توانند در نتایج جستجوی گوگل بهبود یابند. در واقع، ۴۷ درصد از بازدیدکنندگان انتظار دارند که وب سایت‌ها در دو ثانیه یا کمتر بارگذاری شوند. ۴۰ درصد صفحه‌ای را که سه ثانیه یا بیشتر طول می‌کشد رها کرده، می‌بندند و به صفحه دیگری می‌روند. 

برای درک دقیق‌تر از اینکه سئو چیست کلیک کنید

اگر بارگذاری سایت شما بیش از سه ثانیه طول بکشد، تقریباً نیمی از بازدیدکنندگان خود را قبل از اینکه به سایت شما وارد شوند، از دست می‌دهید. این به تنهایی ضربه بزرگی به کسب و کار می‌زند. طبق تحقیقی که در سایت crazyegg بیان شده؛ ۷۹ درصد از مشتریان گفته‌اند به سایتی با عملکرد و سرعت ضعیف دیگر باز نمی‌گردند.

در همان نظرسنجی، ۵۲ درصد از خریداران بیان کردند که بارگذاری سریع صفحه در وفاداری آن‌ها به سایت تاثیرگذار است. ۴۴ درصد هم تجربه خود از سرعت پایین سایت را به دیگران می‌گوید و معمولا توصیه می‌کنند به آن سایت نروند. همه این نکات نشان می‌دهند که هر سرعت سایت بالاتر باشد، احتمال ماندن و خرید کردن بازدیدکننده بیشتر است.

سایت‌ها بعد از بهینه‌سازی و افزایش سرعت خود نتایج زیر را گزارش کرده‌اند:

  • به ازای هر یک ثانیه بهبود سرعت سایت، آن‌ها تا ۲ درصد افزایش در نرخ تبدیل را تجربه کردند.
  • به ازای هر ۱۰۰ میلی‌ثانیه بهبود، درآمد آن‌ها تا ۱ درصد افزایش یافت.
  • در مطالعه دیگری، رابطه بین زمان بارگذاری و نرخ تبدیل، کاهش ۲۵ درصدی نرخ تبدیل را تنها با یک ثانیه بیشتر از زمان بارگذاری نشان داد.

واضح است که تلاش برای بهبود سرعت سایت خود، حتی برای یک ثانیه، می‌تواند تأثیر زیادی بر ورود و ماندگاری کاربر داشته باشد.

چگونه سرعت وب‌سایت شما بر روی بازدید تأثیر می‌گذارد

حالا که Google برای رتبه‌‌بندی سایت‌ها سرعت آن‌ها را در نظر می‌گیرد، زمان بارگذاری می‌تواند در وهله اول روی اینکه کاربران شما را پیدا کنند، تأثیر گذار باشد. بنابراین اگر می‌خواهید رتبه‌بندی و میزان دیده شدن سایت را حفظ کنید یا بهبود ببخشید، لازم است بدانید که چگونه زمان بارگذاری وب‌ سایتتان را کاهش دهید. شما باید سایتی داشته باشید که تجربه کاربری سریع و آسانی را در هر مرورگری و با هر صفحه‌ای ارائه دهد.

در حقیقت این ایجاد یک تجربه کاربری خوب در سایت است که باعث می‌شود گوگل صفحات سایت ما را در نتایج جست و جو در جایگاه بالا نشان دهد. حال سرعت سایت اگر خوب و بهینه باشد، تاثیر مثبتی بر تجربه کاربری در سایت ما دارد، پس این مضوع برای گوگل بسیار مهم است. هرچند که سرعت سایت تنها فاکتور مهم در تجربه کاربری نیست و ما باید به مواردی از جمله UI و UX سایت هم اهمیت بدهیم. اما این از اهمیت تاثیر سرعت سایت در سئو کم نمی‌کند.

چرا وب‌سایت من کند است؟

فرض را بر این می‌گیریم که شما یک تست سرعت سایت انجام داده و متوجه شده‌اید که زمان بارگذاری محتوا بسیار کند است. امکان دارد دلایل متعددی وجود داشته باشد که زمان بارگذاری سایت شما را پایین آورده‌اند. هر چیزی، از زمان بارگذاری سرور گرفته تا اندازه تصاویر، یا تعداد ریدایرکت‌هایی که دارید مسبب این امر باشند.

این بدان معناست که مجموعه کاملی از مراحل وجود دارند که می‌توانید برای بهبود سرعت صفحه طی کنید. ما به چند مورد از آن‌ها اشاره خواهیم کرد. اما قبل از شروع عیب‌یابی و بهبود عملکرد وب‌سایت، باید چیزی را به عنوان هدف تعیین کرده و در نظر داشته باشید.

زمان بارگذاری خوب صفحه چقدر است؟

قبل از شروع کار بر روی سرعت سایت خود، بهتر است که هدفی را درباره میزان سرعتی که می‌خواهید به آن برسید، تعیین کنید. اگر مطمئن نیستید که سرعت صفحه قابل قبول چقدر باید باشد حق دارید، تشخیص این موضوع سخت است. به طور کلی طبق گفته گوگل، بهترین زمان لود هر صفحه تنها ۳ ثانیه است. متأسفانه بیشتر سایت‌ها حتی به آن نزدیک هم نیستند.

گوگل در تجزیه و تحلیل روی ۹۰۰ هزار لندینگ پیج تبلیغات موبایلی در ۱۲۶ کشور، به این نتیجه رسید که در ۷۰ درصد از صفحات، تقریبا ۷ ثانیه زمان می‌برد تا محتوای تصویری بالای صفحه آن‌ها نمایش داده شود. 

میانگین زمان بارگیری کامل یک صفحه فرود در تلفن همراه ۲۲ ثانیه است، اما اگر یک سایت در زمانی بیشتر از سه ثانیه بارگیری شود، ۵۳ درصد از بازدیدها را از دست می‌دهد. به علاوه، با افزایش زمان بارگذاری صفحه از یک تا ده ثانیه، احتمال اینکه کاربر کم حوصله سایت را ترک کند به ۱۲۳ درصد می‌رسد.

این بدان معناست که صاحبان سایت به طور کلی کارهای زیادی برای انجام دادن دارند تا سایت‌های خود را از نظر گوگل به یک سطح قابل قبول برسانند. از سوی دیگر، همچنین به این معنی است که اگر تلاش کنید تا سرعت سایت خود را به حد قابل قبولی برسانید، از نظر تجربه کاربری از بیشتر سایت‌های دیگر جلوتر خواهید بود.

توجه به گوگل به عنوان بزرگترین موتور جستجوی جهان، می‌تواند تأثیر زیادی بر موفقیت کسب‌وکار اینترنتی شما داشته باشد. بنابراین استفاده از استانداردهای آن‌ به عنوان استاندارد‌های خودتان، ایده مفیدی خواهد بود.

چگونه سرعت وب‌سایت خود را بهینه کنیم؟

عوامل زیادی وجود دارند که بر مدت زمان بارگذاری هر صفحه در سایت شما تأثیر می‌گذارند، بنابراین اقدامات مختلفی وجود دارد که می‌توانید برای افزایش سرعت و بهبود تجربه کاربری انجام دهید. در این مطلب از آکادمی سئو پور فیض، ما به چندین مورد از بهترین روش‌هایی که می‌توانید برای کاهش زمان بارگذاری و بهبود سرعت سایت خود به کار بگیرید، خواهیم پرداخت.

این موضوع را در نظر داشته باشید، درست است که همه این نکات می‌توانند به شما در بهبود سرعت سایت کمک کند، اما نیازی نیست همه آن‌ها را به یکباره انجام دهید. در واقع، اگر در گذشته روی سرعت سایت خود کار کرده باشید، ممکن است سایت شما از قبل با بعضی از این روش‌ها مطابقت داشته باشد.

  • درخواست‌های HTTP را به حداقل برسانید

به گفته یاهو، ۸۰ درصد از زمان بارگذاری یک صفحه وب صرف دانلود قسمت‌های مختلف صفحه مانند تصاویر، شیوه نامه‌ها و اسکریپت‌ها می‌شود. یک درخواست HTTP برای هر یک از این عناصر ایجاد می‌شود، بنابراین هر چه اجزای داخل صفحه بیشتر باشند، زمان بیشتری برای ارائه شدن صفحه نیاز خواهد بود.

اولین قدم برای به حداقل رساندن این موضوع این است که بفهمید سایت شما در حال حاضر چه تعداد درخواست تولید می‌کند تا به عنوان یک معیار از آن استفاده کنید.

اگر از Google Chrome استفاده می‌کنید، می‌توانید از ابزارهای توسعه‌ دهنده مرورگر بهره‌مند شوید تا ببینید سایت شما چه تعداد درخواست HTTP دارد. 

روی صفحه‌ای که می‌خواهید تجزیه و تحلیل کنید کلیک راست کرده و روی «Inspect» کلیک کنید، سپس روی زبانه «Network» کلیک نمایید. (اگر برگه « Network» را نمی‌بینید، ممکن است لازم باشد نوار کناری ابزارهای توسعه‌دهنده را با کشیدن حاشیه سمت چپ باز کنید.) ستون “Name” تمام فایل‌های موجود در صفحه را نشان می‌دهد، ستون “Size” اندازه هر فایل را، و ستون “Time” به شما می‌گوید که چقدر طول می‌کشد تا هر فایل بارگذاری شود.

در گوشه پایین سمت چپ، تعداد کل درخواست‌هایی که سایت ارسال می‌کند را نیز مشاهده خواهید کرد. کاهش این تعداد درخواست باعث افزایش سرعت سایت شما خواهد شد، فایل‌های خود را بررسی کنید و ببینید که کدام‌ها غیر ضروری هستند.

  • کوچک و ترکیب کردن فایل‌ها (Minify)

حالا که می‌دانید سایت شما چند درخواست دارد، می‌توانید روی کاهش این تعداد کار کنید. بهترین جا برای شروع، استفاده از فایل‌های HTML، CSS و جاوا اسکریپت است. این فایل‌ها از اهمیت زیادی برخوردار هستند، زیرا ظاهر سایت شما را تعیین می‌کنند.

شما می‌توانید تعداد درخواست‌های HTTP را با کوچک و ترکیب کردن فایل‌های خود به میزان قابل توجهی کاهش دهید. این کار باعث کاهش حجم همه فایل‌ها می‌شود.

کوچک کردن یک فایل شامل حذف قالب، فضای خالی و کد غیر ضروری است. ترکیب فایل‌ها دقیقاً همان چیزی است که از نامش به نظر می‌رسد. اگر سایت شما همزمان چندین فایل CSS و جاوا اسکریپت را اجرا می‌کند، بهترین راه این است که آن‌ها را در یک فایل ترکیب کنید.

راه‌های مختلفی برای فشرده‌سازی و ترکیب فایل‌ها وجود دارد، اگر سایت شما روی وردپرس اجرا می‌شود، افزونه‌هایی مانند WP Rocket بر روی افزایش سرعت سایت تاثیر زیادی می‌گذارند. اگر این افزونه را نصب کرده‌اید، به تب “Static Files” بروید و فایل‌هایی را که می‌خواهید کوچک‌ و ترکیب شود بررسی کنید.

بعد از آن، برای تکمیل فرآیند، «ذخیره تغییرات» را بزنید. می‌توانید صفحه خود را مجدداً بارگیری کنید و تأثیر تغییرات خود را ببینید. به طور کلی هرچه عناصر کمتری در یک صفحه وجود داشته باشد، یک مرورگر به درخواست‌های HTTP کمتری نیاز دارد تا صفحه را رندر کند، در نتیجه صفحه سریع‌‌تر بارگذاری می‌شود.

  • از بارگذاری فایل‌ها در بازه‌های زمانی متفاوت استفاده کنید

وقتی که بعضی از فایل‌هایتان را کوچک و ترکیب کردید، می‌توانید نحوه بارگذاری آن‌ها در صفحات را نیز بهینه کنید. اسکریپت‌هایی مثل CSS و JavaScript را می‌توان به دو روش مختلف بارگذاری کرد، همزمان یا زمان متفاوت.

اگر اسکریپت‌های شما به صورت همزمان بارگیری می‌شوند، هر بار طبق همان ترتیب، بارگذاری خواهند شد. اگر اسکریپت‌های شما در بازه‌های زمانی مختلف بارگذاری شوند، از سوی دیگر، برخی از آن‌ها به طور همزمان بارگذاری می‌شوند.

 بارگیری فایل‌ها به صورت متفاوت می‌تواند سرعت صفحات شما را افزایش دهد؛ زیرا وقتی مرورگر صفحه‌ای را بارگذاری می‌کند، از بالا به پایین حرکت خواهد کرد. اگر به یک فایل CSS یا جاوا اسکریپت برسد که متفاوت نباشد، تا زمانی که آن فایل خاص را به طور کامل بارگیری نکند، ادامه‌ی بارگیری متوقف می‌شود. اگر همان فایل متفاوت بود، مرورگر می‌توانست به بارگیری عناصر دیگر در صفحه به طور همزمان ادامه دهد.

با استفاده از همان برگه «Static Files» افزونه WP Rocket، گزینه‌های کنار «Render-blocking CSS/JS» را علامت بزنید. روی “ذخیره تغییرات” کلیک کنید، سپس سایت خود را تست کنید تا مطمئن شوید همه‌چیز به درستی بارگیری می‌شود.

  • بارگذاری بخش جاوا اسکریپت را با تاخیر انجام دهید

به تعویق انداختن یک فایل به معنای جلوگیری از بارگیری آن تا زمانی که عناصر دیگر لود شوند، است. اگر فایل‌های بزرگ‌ تر مانند جاوا اسکریپت را به تعویق بیندازید، مطمئن می‌شوید که بقیه محتوای شما می‌تواند بدون تاخیر بارگیری شود.

اگر سایت وردپرسی دارید، می‌توانید از افزونه WP Rocket که در بالا ذکر شد برای بالا بردن سرعت سایت استفاده کنید. با این شیوه به راحتی بارگذاری جاوا اسکریپت به تعویق افتاده را فعال کنید.

  • زمان را برای اولین بایت به حداقل برسانید

علاوه بر مدت زمانی که طول می‌کشد تا صفحه شما به طور کامل بارگذاری شود، همچنین نیاز است به مدت زمان برای شروع بارگذاری نگاهی بیندازید. بایت یا TTFB، مدت زمانی است که مرورگر باید قبل از دریافت اولین داده خود از سرور، منتظر بماند. گوگل TTFB کمتر از ۲۰۰ میلی ثانیه را توصیه می‌کند.

وقتی که کاربر در حال بازدید از سایت شماست، مرورگر او یک درخواست HTTP را به سروری که آن را میزبانی می‌کند، می‌فرستد. سه مرحله وجود دارد که باید بین آن درخواست اولیه و اولین بایت داده اتفاق بیفتد:

  • جستجوی DNS
  • پردازش سرور
  • واکنش

با استفاده از ابزارهای برنامه‌‌نویس Chrome یا ابزارهای موجود دیگر، می‌توانید ببینید که این فرآیند برای سایت شما چقدر طول می‌کشد. اگر از ابزارهای توسعه‌‌دهنده استفاده می‌کنید، مهم است به خاطر داشته باشید که زمان پاسخ‌‌دهی می‌تواند تحت تأثیر اتصال اینترنت شما قرار بگیرد. بنابراین هرچه سرعت اتصال شما کمتر باشد، پاسخ سرور شما کندتر ظاهر خواهد شد.

برای دسترسی به این اطلاعات در Developer Tools، روی برگه «Network» کلیک کنید و ماوس را روی آیتم بالایی در ستون «Waterfall» قرار دهید. اگر TTFB شما کمتر از ۲۰۰ میلی‌ثانیه است، در وضعیت خوبی هستید.

اگر نه، ممکن است چند مشکل مختلف در بخشی فنی وجود داشته باشد. به طور کلی، بیشتر مشکلات مربوط به TTFB کند ناشی از مشکلات شبکه، ایجاد محتوای پویا، تنظیمات وب‌سرور و ترافیک هستند. از بین این چهار عامل، شما بر دو عامل کنترل دارید: ایجاد محتوای پویا و تنظیمات سرور.

  • هاست مناسب برای نیازهای خود را انتخاب کنید

بیشتر صاحبان سایت‌های جدید ارزان‌ترین گزینه ممکن را برای میزبانی یا هاست انتخاب می‌کنند. اگر به دنبال بالا بردن سرعت سایت و بهینه‌سازی این بخش مهم هستید، یک هاست مناسب انتخاب کنید.

در حالی که هاست ارزان فقط در ابتدای کار کافیست، احتمالاً زمانی که شروع به دریافت ترافیک بیشتر کردید، باید آن را ارتقا دهید. در مورد هاست خود کوتاهی نکنید، چیزی تهیه کنید که بشود به آن اعتماد کرد. وقتی به هاست‌ها نگاه می‌کنید، سه گزینه مختلف دارید:

  • هاست اشتراکی
  • هاست VPS
  • سرور اختصاصی

هاست اشتراکی ارزان‌ترین گزینه است و اغلب می‌توانید آن را با حدود پنج دلار در ماه دریافت کنید. در حالی که برای سایت‌های کم ترافیک خوب است، این هاست در همگام شدن با افزایش ترافیک و سایت‌های با حجم بالا مشکل دارد. با هاست اشتراکی، شما منابع خاصی مانند CPU، فضای دیسک و RAM را با سایت‌های دیگری که روی همان سرور میزبانی می‌شوند به اشتراک می‌گذارید.

با هاست VPS، شما همچنان یک سرور را با سایت‌های دیگر به اشتراک می‌گذارید، اما بخش‌های اختصاصی از منابع سرور را نیز برای خود دارید. این خوب است؛ زیرا سایت شما را در برابر هر چیری که روی سرور شما قرار می‌گیرد، محافظت می‌کند. سرور اختصاصی هم بهترین و امن‌ترین گزینه است.

  • فایل‌ها را فشرده کنید 

این به نفع شماست که فایل‌های خود را به کوچکترین شکل ممکن و با حفظ کیفیت تبدیل کنیدف با استفاد از این روش حسابی به بالا بردن سرعت سایت خود کمک خواهید کرد. هرچه فایل‌های شما کوچک‌تر باشند، سریع‌‌تر بارگذاری می‌شوند و در نتیجه زمان بارگذاری کلی شما کمتر خواهد شد.

صفحاتی که با بخش قابل توجهی از محتواهای مختلف مثل عکس و ویدئو طراحی شده‌اند، فضای مورد نیاز آن‌ها بیش از ۱۰۰ کیلوبایت است. در نتیجه، حجم زیادی دارند و دانلودشان آهسته خواهد بود. در این شرایط شما می‌توانید زمان دانلود را با فشرده‌سازی آن‌ها کاهش دهید.

  • فشرده سازی را فعال کنید

هرچه فایل‌های شما کوچکتر باشند، صفحات شما سریع‌تر بارگذاری می‌شوند. فشرده‌‌سازی فایل‌ها یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای بالا بردن سرعت سایت است است. با فعال‌سازی فشرده کردن فایل‌ها با افزونه Gzip به یک سایت با سرعت استاندارد نیز خواهید رسید.

Gzip یک برنامه نرم افزاری است که اساسا رشته‌هایی از کدهای مشابه را در فایل‌های متنی شما قرار می‌دهد، سپس به طور موقت آن‌ها را جایگزین می‌کند تا فایل‌ها کوچکتر شوند. این ابزار به خوبی با CSS و HTML کار می‌کند؛ زیرا این فایل‌ها معمولا دارای کد و فضای خالی تکراری هستند.

بیشتر وب‌سرورها این توانایی را دارند که فایل‌ها را قبل از ارسال برای دانلود با فرمت Gzip فشرده کنند. طبق بیان یاهو، این می‌تواند زمان دانلود را تا حدود ۷۰ درصد کاهش دهد. از آنجایی که ۹۰ درصد از ترافیک اینترنت امروزی از طریق مرورگرهایی که از Gzip پشتیبانی می‌کنند عبور می‌کند، این یک گزینه عالی برای افزایش سرعت سایت شما است.

اگر مطمئن نیستید که سایت شما Gzip را فعال کرده است یا خیر، می‌توانید از checkgzipcompression.com برای اطلاع از این بخش استفاده کنید.  با این حال، اگر Gzip را فعال نکرده‌اید، بهتر است این مشکل را در اسرع وقت برطرف کنید.

 اگر سایت شما روی وردپرس اجرا می‌شود، هر دو افزونه WP Rocket و W3 Total Cache از فعال کردن Gzip پشتیبانی می‌کنند. در W3 Total Cache، تنها کاری که باید انجام دهید این است که کادر کنار گزینه “Enable HTTP (gzip) compression” را فعال کنید.

  • کش مرورگر یا browser caching را فعال کنید

هنگامی که از یک وب‌سایت بازدید می‌کنید، عناصر صفحه مشاهده شده در هارد دیسک شما در یک کش یا حافظه موقت ذخیره می‌شوند. این یعنی وقتی که دفعه بعد که از سایت بازدید می‌کنید، مرورگر شما می‌تواند صفحه را بدون ارسال درخواست دیگری به سرور اصلی محتوا برای شما بارگذاری می‌شود.

اولین باری که شخصی به وب‌سایت شما می‌آید، قبل از اینکه بتواند از صفحه شما استفاده کند، باید HTML، شیوه نامه‌ها، فایل‌های جاوا اسکریپت و تصاویر را دانلود کند.

 این ممکن است شامل ۳۰ مورد باشد و چیزی حدود  ۲.۴ ثانیه زمان ببرد. هنگامی که صفحه بارگیری شد و اجزای مختلف در حافظه پنهان کاربر ذخیره شدند، برای بازدیدهای بعدی فقط چند مؤلفه باید دانلود شوند.

نحوه تنظیم کش بستگی به این دارد که سایت خود را با وردپرس یا HTML اجرا کنید. اگر یک سایت وردپرسی دارید، می‌توانید از افزونه‌ای مانند W3 Total Cache استفاده کنید تا به راحتی کش را فعال کنید. پس از طی مراحل فوق به بخش تنظیمات عمومی سایت خود و page cash بروید و گزینه Enable را بزنید.

این مرحله ساده به خودی خود باعث بالا بردن سرعت سایت می‌شود، اما کارهای بیشتری وجود دارد که می‌توانید برای بهبود نتایج خود با افزونه انجام دهید. فعال کردن کش مرورگر به شما امکان می‌دهد نسخه ذخیره شده سایت خود را در مرورگر بازدیدکننده نگه‌داری کنید. این بدان معناست که وقتی کاربر به سایت شما باز می‌گردد، همه محتواها به‌سرعت لود می‌شوند.

اگر از VPS یا سرور اختصاصی استفاده می‌کنید، می‌توانید برای افزایش سرعت عناصر در سایت خود، object caching را نیز فعال کنید. این گزینه نیز در قسمت تنظیمات عمومی سایت قرار دارد.

با این حال، اگر سرور شما از نوع اشتراکی است، این گزینه را غیرفعال کنید. object caching یک فرآیند فشرده کردن منابع است و می‌تواند منجر به کاهش سرعت سایت شما شود، دقیقا برعکس آنچه می‌خواهید انجام دهید. 

هنگامی که تنظیمات خود را پیکربندی کردید، باید فورا شاهد بهبود سرعت سایت باشید. W3 Total Cache ادعا می‌کند که کاربران آن ۱۰ برابر پیشرفت در نتایج Google PageSpeed ​​و تا ۸۰ درصد در پهنای باند پس از تنظیمات کامل افزونه را تجربه کرده‌اند.

سخن نهایی درباره سرعت سایت

همانطور که متوجه شدید بالا بردن سرعت سایت در روند ماندگاری و در نتیجه فروش و محبوبیت شما تاثیر به‌سزایی دارد. باید به این نکته توجه کنید که این مورد مهم‌ترین مسئله در روند رشد سایت شماست. ما در این مطلب ۹ روش آسان و کاربردی برای افزایش سرعت سایت به شما ارائه کردیم. امیدوارم با این مقاله در آکادمی سئو پورفیض توانسته باشم که به درک شما درباره تاثیر افزایش سرعت سایت در سئو کمک کرده باشم.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

سایت‌های دیگر ما

مستر سوییمر آموزش شنا

میتراکانا کتاب سه بعدی

علی والا واردات از چین

2,634 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست