اسکیمای سازمانی چیست (Organization Schema)

اسکیما سازمانی یا organizational schema یک کارت نموداراطلاعات است که در بلوک سمت راست که در صفحه نتایج موتور جستجو قرار دارد، اساساً قطعه پیشرفته organization یا یک سازمان است. توجه داشته باشید که این‌ها به سادگی به دست نمی‌آیند، به دلیل اینکه بیشتر برای برندهای بسیار معروفی همچون اپل، مرسدس بنز و همین‌طور برای کسب‌وکار‌های آنلاین مشهور رزرو می‌شوند.

اسکیما سازمانی organizational schema

تماس با آکادمی سئو پورفیض 

واتس اپ محمد پورفیض
اینستاگرام محمد پورفیض
لینکدین محمد پورفیض
تلگرام محمد پورفیض

Schema نوع organization یا سازمانی همان‌طور که از نامش پیداست یک سازمان را شرح می‌دهد، از جمله لوگوی مربوط به آن سازمان، آدرس وب‌سایت سازمان، پروفایل‌های رسانه‌های اجتماعی و همینگونه اطلاعات تماس.

 استراکچر دیتا سازمانی درواقع برای سازمان‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرد که اشخاص به صورت فیزیکی از آن‌ها دیدن نمی‌کنند. حقیقتا برای سازمان‌هایی که اشخاص از آن‌ها دیدن می‌کنند، می‌توانیم به جای organization از نوع local business استفاده کنیم. ادامه این مطلب از آکادمی پورفیض دات کام را به بیان اسکیمای سازمانی یا Organization اختصاص داده‌ایم. اسکیما که بخشی از سئو تکنیکال سایت است به درک گوگل از محتوای سایت کمک بزرگی می‌کند، یکی از انواع استراکچر دیتا person schema است که در این مقاله به آن می‌پردازیم.

نوع پیشرفته organization یا سازمان 

یک کارت نموداراطلاعات، در بلوک سمت راست که در صفحه نتایج موتور جستجو قرار دارد، اساساً قطعه پیشرفته organization یا یک سازمان است. توجه داشته باشید که این‌ها به سادگی به دست نمی‌آیند، به دلیل اینکه بیشتر برای برندهای بسیار معروفی همچون اپل، مرسدس بنز و همین‌طور برای کسب‌وکار‌های آنلاین مشهور رزرو می‌شوند.

استفاده از اسکیما سازمانی می‌تواند در روند سئو برخی از پروژه‌ها به یک متخصص سئو کمک شایانی کند.

ویژگی‌های مهم اسکیمای سازمانی

در ادامه مهم‌ترین ویژگی‌های توصیه شده را برای Organization گفته‌ایم:

  • لوگو یا logo: نشانی اینترنتی لوگوی سازمان یا شرکت شما. برخی از الزامات اضافی: نیاز است اندازه آن حداقل  x 112 112 پیکسل را دارا بوده و حتما باید در یکی از قالب‌های jpg، png، گیف یا gif باشد. 
  • SameAs: SameAs برای تعریف کردن یک یا حتی بیش از یک پروفایل رسانه‌های اجتماعی یک شرکت یا سازمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. پلتفرم‌های پشتیبانی شده Facebook، Twitter، گوگل پلاس، instagram،youtube ، لینکدین، مای اسپیس، pinterests ، ساوندکلاد و تامبلر. 
  • contactPoint: یک یا حتی بیش از یک رکورد contactPoint. یک فرد یا یک سازمان قادر است نقاط تماس گوناگونی برای هدف‌های مختلف داشته باشد. برای مثال یک بخش تماس برای فروش و یک بحش تماس برای روابط عمومی. این ویژگی جهت مشخص کردن نوع نقطه تماس مورد استفاده قرار می‌گیرد.

داده‌های ساختاریافته اسکیما Organization

یک اسکریپت می‌تواند شامل چندین نوع داده ساختاریافته باشد. به این کار نشانه‌گذاری صفحه سازمانی پیچیده گفته می‌شود. نوع داده‌های ساختار یافته سازمان می‌تواند بخشی از یک اسکریپت بزرگ‌تر باشد که معمولا از نوع پیچیده آن استفاده می‌کنند.

به عنوان مثال، استراکچر دیتا سازمانی را می‌توان در اسکیمای سازمانی یک دوره دانشگاه قرارداد تا نام مدرسه‌ای که این دوره را آماده کرده، نمایش داده شود. در اینجا نمونه‌ای از یک نوع استراکچر دیتا سازمانی قرار داده شده است.  

مثال از گوگل:

<script type=”application/ld+json”>

{

“@context”: “https://schema.org”،

“@type”: “دوره”،

“name”: “مقدمه‌ای بر علوم کامپیوتر و برنامه نویسی”،

“توضیحات”: “دوره مقدماتی CS که اصول اولیه را بیان می‌کند.”،

“ارائه دهنده”: {

“@type”: “سازمان”،

“نام”: “دانشگاه فناوری – یورکا”،

“sameAs”: “http://www.ut-eureka.edu”

}

}

</script>

همانطور که در بالا می‌بینید، اسکیمای سازمانی در داخل داده‌های ساختار یافته دیگری به صورت پیچیده قرار گرفته است. گوگل راهنمای استراکچر دیتا را برای دو موقعیت ارائه می‌دهد:

  • صفحه‌ای برای یک محصول واحد.
  • یک صفحه که تمام محصولات واحد را در آنجا فهرست شده است 

جمع‌آور، سایت یا پلتفرمی است که محصولات چند فروشنده را فهرست می‌کند. راهنمای Google برای استراکچر دیتا محصول، استفاده از نوع داده‌های اسکیمای «سازمان» را توصیه می‌کند.

برای فروشندگان محصولات، استفاده از استراکچر دیتا سازمان برای توصیف سازنده یا فروشنده محصول واقعاً منطقی نبوده و مطمئنا نام تجاری خاص‌تر و منطقی‌تر است.

اگر به صفحه تست نتایج برتر گوگل بروید و نشانی‌های اینترنتی یک سایت محصول را آزمایش کنید، خواهید دید که خیلی از آن سایت‌ها از اسکیمای سازمانی استفاده نمی‌کنند. نکته اصلی این است که نشانه‌گذاری صفحه سازمان همیشه مناسب نیست، حتی زمانی که گوگل می‌گوید استفاده از آن اشکالی ندارد که در بسیاری از موقعیت‌ها صدق می‌کند. وقتی گوگل جایگزین بهتری را پیشنهاد می‌کند، معمولاً انتخاب گزینه جایگزین ایده بهتری است. 

اسکیمای سازمان دارای چه فیلد‌هایی است؟  

در دنیای واقعی یکسری اطلاعات برای یک سازمان یا شرکت مورد نیاز بوده و دقیقا همان اطلاعات برای استراکچر دیتا نیز ضروری است. آدرس، کد پستی آن شرکت یا سازمان، email، شماره فکس یا حتی شماره تلفن، بنیان گذار آن سازمان که برخی اسکیما فرد یا Person را مورد استفاده قرار می‌دهند. 

منطقه، شهر یا کشور فعالیت آن سازمان و تاریخ آغاز فعالیت آن تمام اطلاعاتی هستند که قادر هستید در نشانه‌گذاری صحفه سازمان استفاده کنید. همان‌گونه که می‌دانید در استراکچر دیتا‌ها شما قادر هستید برای بخش‌های مختلف سایت از چند نشانه‌گذاری صحفه استفاده کنید. یک مثال واقعی:

شرکت apple یک نشانه گذاری صحفه سازمان درون صفحه اصلی برای وب‌سایت خودش دارد. در داخل این نشانه‌گذاری صفحه و در بخش بنیان‌گذار، استراکچر دیتای Person مورد استفاده قرار گرفته و در مورد شخص استیوجابز یک‌سری اطلاعات بیان شده است. همین‌طور در قسمت لوگوی شرکت apple نیز مجددا نشانه‌گذاری صفحه‌ LOGO مورد استفاده قرار گرفته است. (سه موجودیت بنابراین سه schema!: شرکت apple – logo – شخص بنیان‌گذار)

برخی از این اطلاعات بسیار ضروری بوده و از این رو اصلاحاً جزو فیلد‌های ضروری محسوب می‌شوند که نیاز است حتما به Google و سایر موتور‌های جستجوگر اعلام گردند. شما قادر هستید همه فیلد‌ها را از بنیادی به نام بنیاد schema – سازمان مشاهده کنید.

فیلد‌های بسیار ضروری برای استراکچر دیتای سازمان کدامند؟ 

در ادامه یک مثال به صورت عملی از ساخت اسکیمای سازمانی برایتان می‌زنیم و نشانه‌گذاری صفحه یک شرکت فرضی را به همراه هم می‌سازیم:

<script type=”application/ld+json”>

{

“@context”: https://schema.org,

“@type”: “Organization”,

“legalName”: “آکادمی پورفیض”,

“description”: “آکادمی پورفیض – برگزارکننده دوره‌های آموزش خصوصی سئو”

“address”: {

“@type”: “PostalAddress”,

“addressLocality”: “Tehran, Iran”,

“addressCountry”: “IR”,

“postalCode”: “۶۵۲۱۵”,

“streetAddress”: “Minicity street 45 Alley”

},

“email”: mohamadpourfeyz@gmail.com,

“faxNumber”: “( ۳۳ ۱) ۴۲ ۶۸ ۵۳ ۰۱”,

“logo” : https://poorfeyz.com/ /wp-content/upload/logo.png,

“samAs”: [

https://www.facebook.com/ poorfeyz ,

https://www.instagram.com/ poorfeyz ,

https://www.linkedin.com/ poorfeyz ]

}

</script>

در فیلد “@type”: “Organization” شما قادر هستید به جای Organization از Corporation که به معنای شرکت است نیز استفاده کنید. همین‌طور این مقادیر برای شما کاملا در دسترس هستند:

آن گزینه‌ای را انتخاب کنید که در مقایسه با دیگر گزینه‌ها بیشترین تطابق را با خود شما و وبسایت‌تان دارد. جدا از موضوع نشانه گذاری صحفه، معرفی کردن خود شما به Google و همین‌طور مخاطبین بر موضوع الگوریتم EAT نیز بسیار تاثیرگذار است. همین‌طور موارد زیر برایتان کاملا در دسترس هستند:

نمونه‌های لوکال بیزنس نشانه گذاری صفحه؛ به عنوان مثال درصورتی که یک فروشگاه تلفن همراه هستید به احتمال زیاد Computer Store یا حتی Electronic Store می‌توانند بسیار برای شما مناسب شما باشند. 

بهترین نمونه کد schema سازمانی کدام است؟

نمونه‌ای از کد ساده اسکیمای سازمانی ساده سبک JSON-LD است که این شامل شماره تماس، آدرس، مؤسسان و لینک شبکه‌های اجتماعی می‌شود. می‌توانید نشانه‌گذاری JSON-LD را در هر بخش از صفحه که مایل باشید، قرار دهید. بیشتر وب سایت‌ها آن را در بخش <head> قرار می‌دهند. معمولا این یک بخش منطقی برای قرار دادن اسکیمای سازمانی محسوب می‌شود، اما اگر CMS (سیستم مدیریت محتوا) شما قادر به انجام این کار نیست، می توانید نشانه‌گذاری را در بدنه یا بادی محتوا، پاورقی یا حتی در یک فایل دیگر قرار دهید.

جالب است که گوگل و همچنین مایکروسافت، می‌توانند نشانه گذاری شما را بخوانند اگر در یک فایل خارجی باشد که پس از لود صفحه بارگذاری می‌شود. برای سایت‌های بسیار بزرگ و برای وب‌سایت‌هایی که به طور گسترده از نشانه‌گذاری Schema استفاده می‌کنند، این راه‌حلی است که قدرتمندانه می‌تواند مدیریت داده‌های ساختاریافته را بسیار آسان‌تر کند.

سخن پایانی درابره اسکیما سازمانی

استفاده از اسکیمای سازمانی همانگونه که گوگل بیان می‌کند موقعیت‌های زیادی وجود دارد که دارندگان مشاغل و شرکت‌های بزرگ می‌توانند از آن استفاده کنند. در برخی مواقع گوگل بین سازمان بزرگ و البته خاص هم دست به انتخاب می‌زند، هر چند که امروزه برخی ابزارهای آماده اسکیما برای سازمان‌های مختلف ارائه می‌دهند، اما بهتر است که با توجه به نیاز و خروجی که دریافت می‌کنید، شرکت و سازمان خود یک سبک‌های نشانه‌گذاری را انتخاب شود.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

سایت‌های دیگر ما

مستر سوییمر آموزش شنا

میتراکانا کتاب سه بعدی

علی والا واردات از چین

919 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست