الگوریتم کبوتر Pigeon Algorithm | جست و جو در محل

الگوریتم کبوتر در جولای ۲۰۱۴ معرفی شد و هدف آن بهینه‌سازی نتایج بر اساس موقعیت مکانی بود. در حقیقت عملکرد آن تطبیق موقعیت مکانی کاربر با عبارت جستجو شده توسط آن است.  هنگامی که الگوریتم pigeon به‌روز شد، نتایج ارگانیک با نقشه‌های گوگل ادغام شدند، موقعیت شرکت‌هایی که سایت‌های بهینه‌سازی شده‌ای برای یک مکان خاص داشتند، بهبود بخشید.

الگوریتم کبوتر

تماس با آکادمی سئو پورفیض 

واتس اپ محمد پورفیض
اینستاگرام محمد پورفیض
لینکدین محمد پورفیض
تلگرام محمد پورفیض

اگر بخواهیم از حقایق گوگل، موتورهای جستجو و حیات‌وحشی که برای الگوریتم‌های خود ساخته، فاصله بگیریم، به خوبی یادمان می‌آید که کبوتر جزء پرنده‌هایی است که علاقه خاصی به محل زندگی خود دارد و کمتر جا‌به‌جا می‌شود و در کنار انسان‌ها می‌تواند زندگی کند و بدون آنکه آسیبی به آن‌ها بزند. پس بی‌ربط نیست که گوگل الگوریتم کبوتر را از این پرنده الهام گرفته باشد. نام بیشتر الگوریتم های گوگل الهام گرفته شده از حیوانات است.

الگوریتم کبوتر گوگل مصداق واقعی انسان‌هاییست که به محل و مکان خود اهمیت خاصی می‌دهند و دوست دارند به همه‌چیز در نزدیکی خود دسترسی داشته باشند. برای مثال در قدیم مرسوم بود که وقتی فروشگاهی در نزدیکی خانه ما قرار داشت، به‌رسم وفاداری و همسایگی از او خرید کنیم و به بقالی محله دیگر نرویم. این روشی بود که مثلا بقالی سر کوچه ما بعد از مدتی دلسرد نشود و او هم بتواند درآمدی کسب کند.

حالا کمی از آن دوران دور شویم و به عصری برگردیم که تکنولوژی پیشرفت کرده و تقریبا از هر صدنفر حداقل هشتادنفر به یک تلفن همراه هوشمند دسترسی دارند. روش‌های خرید و تهیه مایحتاج هم کاملا عوض شده و بیشتر افراد خرید آنلاین را انتخاب می‌کنند.

من به خوبی به خاطر دارم که تا همین ۱۰ سال پیش وقتی به‌دنبال یک رستوران نزدیک محدوده زندگی‌مان می‌گشتم و در نوار جستجوی گوگل سرچ می‌کردم، در صفحه نتایج همه رستوران‌های مناطق ۲۲گانه تهران ردیف می‌شدند حتی گاهی رستوران‌هایی از کشورهای دیگر نمایش داده می‌شد.

این کاملا برای من گیج‌کننده بود و خلاصه کلام از رفتن به رستوران هم پشیمان می‌شدم. گوگل از این ضعف آگاه شد، الگوریتم کبوتر یا الگوریتم Pigeon را ایجاد کرد که به کاربر امکان جست‌وجو در محل را به صورت هوشمند بدهد. در اینجا تنها کاربر نبود که راضی و خشنود به نتیجه دلخواه خود می‌رسد، بلکه برای مشاغل کوچک محلی مانند رستوران‌ها، مزون‌ها، تعمیرگاه‌ها، فروشگاه‌ها و… نیز فرصت فروش بیشتر فراهم می‌شود.

برای آنکه بیشتر درباره الگوریتم کبوتر گوگل بدانید، با آکادمی سئو پورفیض همراه باشید.

الگوریتم کبوتر چیست؟

الگوریتم کبوتر در جولای ۲۰۱۴ معرفی شد و هدف آن بهینه‌سازی نتایج بر اساس موقعیت مکانی بود. در حقیقت عملکرد آن تطبیق موقعیت مکانی کاربر با عبارت جستجو شده توسط آن استهنگامی که الگوریتم کبوتر به‌روز شد، نتایج ارگانیک با نقشه‌های گوگل ادغام شدند، موقعیت شرکت‌هایی که سایت‌های بهینه‌سازی شده‌ای برای یک مکان خاص داشتند، بهبود بخشید.

شاید به یاد بیاورید که در گذشته وقتی که برای اولین‌بار به شهری سفر می‌کردید برای پیداکردن یک هتل مجبور می‌شدید زمان زیادی را بگذرانید و با سؤال از افراد آدرس هتل را پیدا کنید. تازه اگر وقتی به شهر می‌رسیدید ممکن بود کسی در خیابان‌ها نباشد!

الگوریتم کبوتر که پس از الگوریتم‌ پاندا، الگوریتم پنگوئن و الگوریتم مرغ مگس خوار معرفی شد و زحمات جستجوی سخت و زمان‌بر را برای پیداکردن مکان را به حداقل رساند. حال اگر قصد مسافرت داشته باشید پس از ورود به شهر با جستجوی عبارت هتل‌های نزدیک به من، لیست بلندی از هتل‌های شهر نشان داده خواهد شد و به‌راحتی می‌توانید محل اقامت خود را در یکی از آن‌ها انتخاب کنید.

سئو محلی یا Local seo چیست و الگوریتم کبوتر چطور به آن کمک می‌ کند؟

سئوی محلی یک تکنیک بازاریابی است که شامل بهینه‌سازی سایت شما برای جایگاه بهتر در نتایج جستجوی محلی است. سئو محلی این امکان را به وجود آورد که به‌وسیله موقعیت مکانی مشتریان از کسب‌وکاری خرید کنند. 

گوگل با تغییراتی که هرساله در الگوریتم‌های خود به وجود می‌آورد قصد دارد که بهترین نتایج را به کاربران نشان دهد. الگوریتم کبوتر یکی از الگوریتم‌هایی بود که تأثیر زیادی بر سئو محلی گذاشت و رتبه سایت‌های بسیاری از مشاغل کوچک را ارتقاء داد. این الگوریتم با بررسی سایت‌ها از نظر مکانی و نشان‌دادن نزدیک‌ترین مکان موردنظر به کاربر دسترسی آنها را بهبود می‌بخشند.

بهبود وب‌سایت با استفاده از کلمات کلیدی مربوط به مکان جغرافیایی یکی از راه‌هایی است که باعث می‌شود رتبه بهتری در نتایج گوگل به دست بیاورید. الگوریتم کبوتر با استفادذه از سئو محلی به شما می‌گوید که چگونه وب‌سایت خود را بر اساس مکان جغرافیای‌تان را ارتقاء دهید

سئو لوکیشن یا موقعیت مکانی

فرض کنید مغازه‌ای برای فروش سیسمونی در شیراز راه انداخته‌اید، اما برای اینکه مشتریان بیشتری جذب کنید باید چه‌کاری انجام دهید؟ یک راه رایگان برای آن وجود دارد و آن سئو لوکیشن است که راهی برای تبلیغات کسب‌وکار شماست. سئو لوکیشن به رتبه‌بندی سایت‌ها بر اساس موقعیت مکانی آنها می‌پردازد و نزدیک‌ترین مکان‌ها را به کاربران نشان می‌دهد.

 حتماً تاکنون با استفاده از گوگل به دنبال رستوران یا عکاسی و … در شهر بوده‌اید و پس از سرچ عبارت کادری نمایش داده می‌شود که موقعیت مکانی و عکس آن محل درج شده است. این کادر اسلایدر محلی است که آدرس و مکان نزدیک‌ترین محل موردنظر را نمایش می‌دهد.

لوکال سئو برای چه کسب و کارهایی اهمیت دارد؟

با گسترش کسب‌وکارها و روی کار آمدن مشاغل کوچک، شرکت‌های بزرگ سعی کردند با هزینه بیشتر در بالاترین رتبه‌ها قرار بگیرند. اما لوکال سئو موجب شد که علاوه بر کسب‌وکارهای بزرگ، موقعیت مناسبی برای مشاغل کوچک نیز ایجاد شود. 

بسیاری از افراد به دنبال خرید یا استفاده از خدمات در نزدیک‌ترین مکان هستند. شما برای اینکه یک بطری شیر بخرید قاعدتاً به نزدیک‌ترین سوپرمارکت محل می‌روید. گوگل با بررسی نتایج جستجو متوجه شد که افراد بیشتر سرچ‌ها با عباراتی مثل در نزدیکی من همراه بود.

در بیشتر مواقع افراد با سرچ در گوگل به دنبال نتایجی هستند که در نزدیکی آنها قرار دارد و عمده خریدها یا کارهای خود را در نزدیک‌ترین مکان انجام می‌دهند. لوکال سئو موجب می‌شود که کسب‌وکارها در نزدیک‌ترین موقعیت در صدر قرار گیرند. جالب است بدانید که حدود ۷۰ درصد افراد خریدهای آفلاین خود را پس از جستجو در گوگل انجام می‌دهند. لازم به ذکر است که گوگل با استفاده از الگوریتم برت و دیگر الگوریتم‌ها گاهی بدون اینکه کاربر در جست و جو محدوده ای را تعیین کند، خود مفهوم و محل مورد نظر مخاطب را درک می‌کند و به او بهترین نتیجه را نشان می‌دهد.

مخاطبان محل مورد نظر خود را در گوگل می‌یابند و سپس برای خرید از همانجا اقدام می‌کنند. لوکال سئو این امکان را برای کسب‌وکارها به وجود می‌آورد که با قرارگیری در صدر نتایج بر اساس مکانشان و بدون هزینه تبلیغاتی مشتریان بیشتری جذب کنند.

بروزرسانی های الگوریتم کبوتر

یکی از بزرگ‌ترین به‌روزرسانی‌های الگوریتم‌های گوگل، الگوریتم کبوتر بود. بسیاری از کسب‌وکارهای محلی تاثیر آپدیت را در وب‌سایت خود مشاهده کردند. این الگوریتم برای کاربران گوگل نیز بسیار خوشایند بود، زیرا اطلاعات کافی از مکان‌های اطراف آنها ارائه می‌داد.

به‌روزرسانی الگوریتم کبوتر در درجه اول بر جستجوهای محلی تمرکز دارد. این کار به طور خاص بر نتایج صفحه SERP گوگل تأثیر می‌گذارد و آنها را بر اساس مکان‌شان رتبه‌بندی می‌کند. با روی کار آمدن این الگوریتم Google Maps وارد بازی شد.

Google Maps تلاش کرد تا بهترین نتایج جستجو را بر اساس مکان دسکتاپ، تلفن همراه و سایر وسایل هوشمند سازگار کند. گوگل همچنین اعلام کرد که پارامترهای رتبه‌بندی فاصله و مکان آنها با این به‌روزرسانی الگوریتم بهبود یافته است و شعاع تعریف‌شده‌تری را برای جستجو فراهم می‌کند.

این ویژگی برای کاربران عالی است، زیرا در کمترین زمان آنها را به بهترین نتایج می‌رسانند. اما ممکن است برای کسب‌وکارهای کوچک که سایت آنها برای جستجوی محلی بهینه‌سازی نشده اثرات منفی داشته باشد. برای اینکه از قابلیت‌های جستجوی محلی برای بهبود کسب‌وکار خود استفاده کنید، گوگل صدها سیگنال رتبه‌بندی برای جستجوی Google و Google Maps را افزایش داد. این رتبه‌بندی‌ها منجر به بهبود جستجوی نتایج بر اساس مکان و فاصله شد.

راهکارهای استفاده از الگوریتم کبوتر براس سئو سایت

برای قرارگیری در صدر نتایج با استفاده از الگوریتم Pigeons باید یک سری‌کارها بر روی سایت خود انجام دهید تا نتایج دلخواهی بگیرید. در ادامه به بررسی راهکارهایی برای سئو محلی می‌پردازیم.

حساب Google My Business خود را بهینه کنید

اگر حسابی در Google My Business ندارید، ابتدا آن را ایجاد کنید. داشتن یک حساب در Google My Business نشان‌دهنده وجود کسب‌وکار شماست. اما، فقط ایجاد یک حساب کاربری کافی نیست، شما همچنین باید حساب GMB خود را بهینه کنید.

برای بهینه‌سازی حساب خود، مطمئن شوید که اطلاعات صحیح را در تمام بخش‌ها تکمیل کنید. اطلاعات تماس خود را بررسی کنید، زیرا بسیار مهم است. با استفاده از کلمات کلیدی مرتبط، توضیحی برای کسب‌وکار خود بنویسید. تصاویر با کیفیت را در حساب کاربری خود آپلود و پست‌های هفتگی را منتشر کنید.

محصولات و خدمات خود را با توضیحات و جزئیات دیگر اضافه کنید. حساب GMB خود را به طور منظم به‌روز و نگهداری کنید. در نهایت، مشتریان خود را تشویق کنید تا در مورد تجربه خود از برند شما نظر بنویسند و مطمئن شوید که به نظرات پاسخ می‌دهید. همه این عوامل می‌توانند به گوگل کمک کنند تا کسب‌وکار شما را احراز هویت کند و متعاقباً رتبه شما را در موتور جستجو بهبود ببخشد.

لیست مشاغل محلی خود را ایجاد کنید

کسب‌وکار خود را در فهرست‌های مختلف آنلاین مانند Yelp ،YellowPages ،Foursquare و… فهرست کنید. اطلاعاتی مانند نام شرکت، آدرس، شماره تلفن، URL وب‌سایت، ساعات کار و موارد دیگر را می‌توان در این لیست‌ها اضافه کرد. 

همچنین می‌توانید توضیح مختصری از شرکت و تصاویر خود را اضافه کنید. ایجاد این فهرست معمولاً رایگان است. موتورهای جستجو اطلاعات وب‌سایت شما را برای تعیین رتبه بررسی می‌کنند. آنها به نوع لینک دایرکتوری که در وب‌سایت خود قرار می‌دهید و اینکه آیا آنها منابع معتبری هستند، توجه دارند. 

لینک دایرکتوری‌های کسب‌وکار به Google کمک می‌کند تا تشخیص دهد کسب‌وکار شما معتبر است. با این حال، باید به این نکته دقت کنید که اطلاعات وارد شده، در همه فهرست‌ها دقیق هستند. 

لیست‌هایی خود را بررسی کنید و در صورت وجود ناهماهنگی آن را اصلاح کنید. مطمئن شوید که آدرس و اطلاعات تماس مناسب را اضافه کنید. آدرس صحیح وب‌سایت را وارد کنید تا یک بک‌لینک به وب‌سایت خود داشته باشید. ایجاد یک فهرست کسب‌وکار می‌تواند به کسب‌وکار شما کمک کند تا بیشتر دیده شوید.

از کلمات کلیدی محلی را در وب‌سایت خود استفاده کنید

کاربران از عبارات جستجوی خاصی برای جستجوی مشاغلی در محل خود استفاده می‌کنند که محصولات یا خدمات موردنیاز خود را ارائه می‌دهند. از این‌رو، برای اینکه در این نتایج جستجو نشان داده شوید، باید از کلمات کلیدی محلی استفاده کنید. کلمات کلیدی محلی شامل عبارات خاص مکان هستند که نتایج جستجوی مرتبط با آن مکان خاص را ایجاد می‌کنند.

Google Keyword Planner یکی از ابزارهایی است که می‌تواند به شما کمک کند عبارات جستجو را بر اساس مکان فیلتر کنید. همچنین می‌توانید با استفاده از این کلمات کلیدی که افراد در آن منطقه بیشتر استفاده می‌کنند را پیدا کنید. 

این کلمات کلیدی را در URL، تگ‌های عناوین، سرفصل‌ها و متا دیسکریپشن سایت خود قرار دهید. این اقدامات به کسب‌وکار شما کمک می‌کند تا در نتایج جستجوهای محلی قرار گیرید.

location pages را اضافه کنید

اگر کسب‌وکار شما بیش از یک مکان در یک منطقه دارد، مهم است که آن را در وب‌سایت خود اضافه کنید.  location pages شامل اطلاعاتی مانند ساعات کار، آدرس، شماره تلفن، پارکینگ، نظرات مشتریان و توصیفات هست. دقت کنید که محتوا را برای صفحات مکان‌های مختلف کپی نکنید.

همه چیز درباره سئو تکنیکال

کسب‌وکارهایی که فقط یک مکان دارند می‌توانند یک صفحه «درباره ما» ایجاد کنند که حاوی اطلاعات محلی مرتبط است. یا حتی صفحه “تماس با ما” می‌تواند شامل اطلاعات مکان مانند آدرس و نقشه گوگل باشد.

وب‌سایت خود را متناسب با برنامه‌های موبایل طراحی کنید

یکی از رایج‌ترین وسایلی که مردم با آن به جستجوی مکان موردنظر خود هستند گوشی‌های موبایل است زیرا استفاده از آنها راحت‌تر به آنها امکان دسترسی سریع و راحت به اطلاعات را می‌دهد. برای ارائه خدمات به این کاربران، باید مطمئن شوید که وب‌سایت شما برای موبایل مناسب است. 

کاربران به دنبال اطلاعات محصول، تماس یا موقعیت مکانی در وب‌سایت شما هستند. دقت کنید که دسترسی به این صفحات از طریق تلفن همراه است. در کنار سرعت سایت، باید به طراحی و فونت‌ها نیز توجه کنید. صفحات باید به‌راحتی قابل خواندن باشند تا کاربران بتوانند از آن استفاده کنند.

گوگل از ربات‌هایی برای فهرست کردن سایت‌ها در گوشی موبایل استفاده می‌کند. این ربات‌ها با بررسی محتوا و ارتباط آنها با عبارت جستجو شده باعث رتبه‌بندی سایت در گوشی موبایل می‌شوند؛ بنابراین بهینه‌سازی سایت برای گوشی موبایل یک تجربه خوب برای کاربران ایجاد می‌کند و به افزایش رتبه شما و رونق کسب‌وکارتان منجر می‌شود.

گوگل چگونه کار می کند

اطلاعات ثابت سایت‌تان را آپدیت کنید

 اطلاعات کسب‌وکار مثل آدرس، شماره تلفن و ایمیلتان در سایت قرار می‌گیرد. کاربران با استفاده از این اطلاعات به محل کسب‌وکار دسترسی پیدا می‌کنند؛ بنابراین لازم است که همیشه اطلاعات ثابت سایت خود را بهروز نگه دارید. علاوه بر سایت‌ها اگر در پلتفرم‌های دیگری حساب دارید آنها را نیز بهروز کنید تا کاربران بتوانند به‌راحتی از کسب‌وکار شما استفاده کنند.

بسیاری از افراد بهینه‌سازی موتورهای جستجو را سخت و چالش‌برانگیز می‌دانند. اما اجرای این استراتژی‌ها آسان است و می‌تواند به پیشرفت کسب‌وکارتان کمک شایانی کند. سئوی محلی یک از عناصر مهم در ارتقا مشاغل محلی محسوب می‌شود. با سئوی محلی، مشاغل می‌توانند برای مشتریان راحت‌تر در دسترس باشند و به موتورهای جستجو کمک می‌کنند تا اعتبار و رتبه کسب‌وکار شما را بهبود بخشند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

سایت‌های دیگر ما

مستر سوییمر آموزش شنا

میتراکانا کتاب سه بعدی

علی والا واردات از چین

1,457 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست