اسکیما مقالات چیست؟

با توجه به این‌که محتواهای زیادی در سطح اینترنت وجود دارد، گوگل داده‌های ساختار یافته مقالات را برای صفحه‌های اخبار، وبلاگ و خبرهای ورزشی معرفی کرد تا محتوای آن‌ها بهتر درک شود و ظاهر بهتری در نتایج جستجوی گوگل داشته باشد. اسکیما مقالات به شما این امکان را می‌دهد که به‌عنوان یک نتیجه غنی همیشه در دسترس باشید. زمانی که دسترسی آسانی برای کاربر داشته باشید، مطمئنا در نظر گوگل نیز جزو وب سایت‌هایی با تجربه کاربری بهتر شناخته خواهید شد. در ادامه به صورت کامل با اسکیما مقاله آشنا خواهید شد.

اسکیما مقالات

تماس با آکادمی سئو پورفیض 

واتس اپ محمد پورفیض
اینستاگرام محمد پورفیض
لینکدین محمد پورفیض
تلگرام محمد پورفیض

آیا تابه‌حال به این‌موضوع فکر کرده‌اید که در طول هر ماه یا در طول روز چندین مقاله در سطح اینترنت منتشر می‌شود؟ یکی از نکات مهم در حوزه سئو تکنیکال اسکیما مقالات است؛ اسکیما مقالات در حقیقت زبانی است برای کمک به به موتورهای جستجو برای درک بهتر محتوای سایت شما.

چه سایت شما خبری باشد یا یک وبلاگ و یا یک مجله، یک راه قدرتمند برای اطلاع‌رسانی بیشتر به موتورهای جستجو اسکیما مقالات است. در مقاله‌های قبلی ما درباره انواع آن مثل اسکیما سازمانی، اسکیما افراد و دیگر اسکیماها صحبت کردیم.

در این‌جا قصد داریم درباره استراکچردیتای مقالات اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم. وقتی موتورهای جستجو در صفحات شما شروع به خزیدن می‌کنند، سعی دارند بفهمند هر صفحه از سایت شما درباره چه چیزی است؟ این فرایند به‌منظور ایندکس کردن آن‌ها و درک بهتر محتوا است. برای آشنایی با انواع اسکیما کلیک کنید.

استراکچردیتا در حقیقت توانایی شناسایی کدهای نوشته‌ شده در پشت صفحه سایت شما را دارد؛ زیرا به آن‌ها کمک می‌کند تا راحت‌تر سایت شما را مرور کنند. اسکیما مقالات اساسا زبانی است که به‌راحتی توسط موتورهای جستجو قابل‌ درک است و به آن‌ها می‌گوید که سایت شما یا یک صفحه خاص مثلا وبلاگ درباره چه موضوعی است‌.

در ادامه این مطلب از آکادمی پورفیض قصد داریم درباره این نوع اسکیما صحبت کنیم:

  • چرا اسکیما مقالات را به پست‌های وبلاگ خود اضافه کنیم؟
  • چه نوع اسکیما مقالات را می‌توانم به وبلاگ خود اضافه کنم؟
  • استراکچر دیتای مقاله را به چه نوع صفحاتی می‌توانیم اضافه کنیم؟
  • نحوه اضافه کردن استراکچر دیتای مقالات
  • نمونه‌ای از اسکیما مقالات
  • سایر نکات مهمی که باید درباره اسکیما وبلاگ بدانید!

چرا اسکیما مقالات را به پست‌های وبلاگ خود اضافه کنیم؟

اسکیما زبانی است که به‌عنوان ریچ اسنیپت یا میکرودیتا برای موتورهای جستجو شناخته و معرفی شده است. خزنده‌های گوگل به‌خوبی آن را درک می‌کنند. اسکیما مقالات به موتورهای جستجو اجازه می‌دهد تا صفحات وب شما را بهتر درک کنند. همچنین به آن‌ها کمک می‌کند تا بفهمند مرتبط‌ترین محتوا برای کاربر چیست. اساساً اسکیما به‌همین خاطر به وجود آمده تا به موتورهای جستجو نشان دهد که سایت شما یا یک صفحه خاص درباره چه چیزی است؟

با توجه به این‌که محتواهای زیادی در سطح اینترنت وجود دارد، گوگل داده‌های ساختار یافته مقالات را برای صفحه‌های اخبار، وبلاگ و خبرهای ورزشی معرفی کرد تا محتوای آن‌ها بهتر درک شود و ظاهر بهتری در نتایج جستجوی گوگل داشته باشد.

اسکیما مقالات به شما این امکان را می‌دهد که به‌عنوان یک نتیجه غنی همیشه در دسترس باشید. زمانی که دسترسی آسانی برای کاربر داشته باشید، مطمئنا در نظر گوگل نیز جزو وب سایت‌هایی با تجربه کاربری بهتر شناخته خواهید شد.

چه نوع از اسکیما مقالات را می‌توانم به وبلاگ خود اضافه کنم؟

معروف‌ترین اسکیما مقالات، blogpost یا newsarticle هستند که نسبت به سایرین استفاده بیشتری دارند. برای مثال اگر کسب‌وکار شما از نوع پست‌های وبلاگ است، بیشتر اسکیمای blogpost توصیه می‌شود؛ زیرا به درک کامل سایت شما برای موتورهای جستجو کمک می‌کند.

برای صفحاتی که اخبار و داستانی به‌همراه دارند، معمولاً از داده ساختار یافته newsarticle استفاده می‌شود؛ زیرا این داده‌ها کمک می‌کنند تا در نتایج جستجو ظاهری بهبود یافته داشته باشند.

همه مقالات خبری در سایت شما باید به‌طور پیش‌فرض یک نوع طرحواره یا اسکیما داشته باشند، معمولاً برای مقالات خبری استفاده از آن ضروری است. شاید از خود بپرسید که چه زمانی باید از اسکیمای newsarticle استفاده کرد؟ زمان استفاده از آن همیشگی و در سراسر سایت است. در حالت ایده‌آل این باید در تمام محتواهای سایت شما به‌صورت پیش‌فرض اضافه شده و در دسترس باشد.

بازهم ممکن است از خود بپرسید که چه چیزی باید اضافه کنم؟ سعی کنید تا حد امکان جزئیات زیر را ارائه دهید، از جمله:

متن بدنه مقاله، بخشی از مقاله مثل متنی که بخش هنر، ورزش یا ملیتی را توصیف می‌کند، عنوان اصلی مقاله، عنوان ثانویه مقاله، تاریخی که یک مقاله برای اولین‌بار منتشر شد.

تاریخ آخرین به‌روزرسانی مقاله، توضیحات شامل مقدار متنی است که مقاله را شرح می‌دهد، نام نویسنده و یک تصویر کامل و مرتبط با آدرس صفحه.

گوگل معمولاً بهترین تصویر را براساس وضوح و اندازه پیکسل انتخاب می‌کند؛ برای مثال حداقل هزار و دویست پیکسل عرض داشته باشد و نام ناشر سازمان یا شخصی که مقاله را تألیف کرده‌است نیز ذکر شود.

استراکچردیتای مقاله را به چه نوع صفحاتی می‌توانیم اضافه کنیم؟

۱. صفحات موبایل پرسرعت یا AMP

بالا بودن سرعت سایت در نسخه موبایل نکته مثبت بزرگی برای وبلاگ‌ها و سایت‌های انتشاراتی محسوب می‌شوند. از آنجایی که آن‌ها تنها برای کاربران تلفن همراه طراحی شده‌اند، صفحات سریع و کم حجمی هستند که برای ارائه یک تجربه کاربری سریع و جذاب طراحی شده‌اند. داده‌های ساختاریافته مقالات در صفحات AMP به محتوای شما کمک می‌کند تا در صفحه سرچ گوگل به‌صورت بهبود یافته نمایش داده شوند.

به عنوان مثال برای صفحه‌هایی که دارای داستان‌های برتر، داستان‌های بصری هستند به صورت نتایج غنی در جستجوی تلفن همراه طاهر می‌شوند و این نوع داده ساختاریافته بسیار کمک‌کننده خواهد بود. معمولاً این‌گونه نتایج را می‌توان به روش‌های مختلفی مثل تصاویر، آرم‌های صفحه و همچنین با سایر ویژگی‌های نتیجه جستجوی جذاب نمایش داد.

۲. صفحات غیر AMP

این نوع داده ساختاریافته کمک می‌کند تا محتواهایی که شامل تصاویر، متن تیتر و تاریخ انتشار مقاله هستند را در صفحه وب گوگل نمایش دهند.

نحوه اضافه کردن استراکچر دیتای مقالات

این روزها معمولاً بسیاری از CMSها (سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس) اسکیما مقالات را به‌صورت خودکار اضافه می‌کنند یا حداقل با افزونه‌ای سازگار این کار به راحتی و به صورت خودکار انجام خواهد شد. اگر سایت شما وردپرسی باشد با برخی افزونه‌ها مانند yoast می‌توانید همه اسکیما مقالات را به صفحات وبلاگ خود اضافه کنید.

اما تنها کاری که باید انجام دهید این است که افزونه‌ای را پیدا کنید که با سایت شما سازگار باشد و مطمئن شوید که با سایر پلاگین‌ها یا حتی سرعت سایت تداخل ندارد.

این همچنین بسیار مفید است؛ زیرا هر پست وبلاگ که می‌نویسید به‌صورت پویا و خودکار در آن درج می‌شود، یعنی لازم نیست آن را به هر پست اضافه کنید‌. البته برای وب سایت‌هایی که با سیستم مدیریت محتوایی سفارشی ساخته شده‌اند، لازم است که از توسعه‌دهندگان خود بپرسید که چگونه می‌توانید آن را به صفحات خود اضافه کنید. برای شرکت در بهترین آموزش خصوصی سئو کلیک کنید.

ممکن است لازم باشد برای انجام این کار کدنویسی روی صفحه صورت گیرد، اما اگر بتوانند الگوهایی برای صفحه بسازند که از استراکچردیتا مقالات پشتیبانی می‌کنند، کار بهتری خواهد بود.

اگر هم نمی‌توانید هیچ افزونه‌ای را بیابید که آن را به‌صورت خودکار درج کند و توسعه‌دهندگان شما نمی‌توانند آن را در سایت کدنویسی کنند، آخرین راه‌حل برای شما اضافه کردن آن از طریق گوگل تگ منیجر است. اما به یاد داشته باشید که معمولاً پلاگین‌ها و کدگذاری گزینه‌های بهتری محسوب می‌شوند.

همانند استراکچردیتای سازمان، برای افزودن اسکیما مقالات باید یک تگ html سفارشی ایجاد کنید. به‌جز این‌که این‌بار شما نمی‌خواهید که همه صفحات خود را هدف قرار دهید، بلکه می‌خواهید آدرس پست وبلاگ خاص شما مورد هدف قرار گیرد.

نمونه‌ای از اسکیما مقالات

<script type=”application/ld+json”>

{

“@context”: “http://schema.org”,

“@type”: “BlogPosting”,

“mainEntityOfPage”:{

“@type”:”WebPage”,

“@id”:”http://applefostering.co.uk/skills-foster/”

},

“headline”: “The Skills to Foster”,

“image”: {

“@type”: “ImageObject”,

“url”: “http://applefostering.co.uk/wp-content/uploads/family.jpg”,

“height”: ۴۶۳,

“width”: ۷۰۰

},

“datePublished”: “۲۰۱۶-۰۲-۱۲”,

“dateModified”: “۲۰۱۶-۰۲-۱۲”,

“author”: {

“@type”: “Person”,

“name”: “Person’s Name”

},

“publisher”: {

“@type”: “Organization”,

“name”: “Apple Fostering”,

“logo”: {

“@type”: “ImageObject”,

“url”: “http://applefostering.co.uk/apple-logo-schema/”,

“width”: ۵۵۰,

“height”: ۶۰

}

},

“description”: “A brief description of your article”,

“articleBody”: “You can put your entire article in here: it can be as long as you want.”

}

</script>

سایر نکات مهمی که باید درباره اسکیما مقالات وبلاگ بدانید!

  • تصویر پست وبلاگ باید حداقل ۷۰۰ و حداکثر ۱۲۰۰ پیکسل عرض داشته باشد. در بخش publisher اسکیمای کسب‌وکار شما باید ۵۵۰ پیکسل عرض و ۶۰ پیکسل ارتفاع داشته باشد، البته این تنها برای استراکچردیتای مقالات صدق می‌کند.
  • زمانی‌که آن کد html سفارشی شما اضافه شد آن را در بخش خاصی که قبلاً ایجاد کرده بودید‌، اعمال کنید.
  • بهتر است از حالت پیش‌نمایش در صفحه استفاده کرده تا بررسی کنید که در صفحه فعال شده باشد. اگر این‌طور نیست دوباره شروع کنید. اگر تغییرات را منتشر کردید، حالا می‌توانید آن را در ابزار تست داده‌های ساختاریافته مورد آزمایش قرار دهید.
  • برای کسانی که وبلاگی دارند که هر روز آن را به بروزرسانی می‌کنند گوگل تگ منیجر گزینه بهتری خواهد بود؛ زیرا این ابزار به‌صورت خودکار و روزانه این اسکیما را روی صفحات متعدد شما اعمال می‌کند. معمولاً برای سایت‌هایی که همیشه تعداد زیادی پست وبلاگ دارند، این‌مورد توصیه می‌شود.

سخن پایانی

استفاده از استراکچر دیتای مقالات فواید زیادی دارد؛ به‌ویژه برای سایت‌های خبری که مداوم باید پست‌های وبلاگ و مقالات زیادی را منتشر و بروزرسانی کنند. این اسکیما در واقع کمک می‌کند تا خزنده‌های گوگل راحت‌تر بتوانند صفحات سایت را درک کنند و در پی جستجوی کاربر در معرض نمایش او قرار دهند. اگر سایت وردپرسی دارید افزونه yoast به‌طور خودکار آن را مورد به اجرا در می‌آورد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

سایت‌های دیگر ما

مستر سوییمر آموزش شنا

میتراکانا کتاب سه بعدی

علی والا واردات از چین

835 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست