بهبود سئو و افزایش ورودی گوگل با آپدیت محتوای قدیمی

در آکادمی سئو پورفیض، آموزش‌های لازم درباره جدیدترین تکنیک¬های تولید محتوا و بهبود سئو با آپدیت¬کردن محتوهای قدیمی داده شده و این امکان را فراهم می¬کند تا با تسلط بیشتری بتوانید ورودی گوگل را افزایش دهید.

بهبود-سئو-و-افزایش-ورودی-گوگل-با-آپدیت-محتوای-قدیمی

تماس با آکادمی سئو پورفیض 

واتس اپ محمد پورفیض
اینستاگرام محمد پورفیض
لینکدین محمد پورفیض
تلگرام محمد پورفیض

در اغلب کسب­وکارها، گروهی مخصوص برای مدیریت تیم محتوا وجود دارد که تخصص اصلی آنها در تولید، ویرایش و مدیریت محتوایی است که منتشر می‌شود. اما همیشه نوشتن محتوای جدید و انتشار آن نمی‌تواند انتخاب خوبی برای موفقیت در فضای آنلاین باشد. مطمئنا بخشی از این فرایند صعودی مربوط به محتواهای قدیمی است. آپدیت این مقالات می‌تواند روشی ساده‌تر باشد. اثرات آپدیت محتواهای قدیمی و روش انجام آن را در ادامه بخوانید.

در آکادمی سئو پورفیض، آموزش‌های لازم درباره جدیدترین تکنیک­های تولید محتوا و بهبود سئو با آپدیت­کردن محتوهای قدیمی داده شده و این امکان را فراهم می­کند تا با تسلط بیشتری بتوانید ورودی گوگل را افزایش دهید.

تاثیر آپدیت محتوای قدیمی روی سئو

مطمئنا آپدیت مقالات قدیمی اثر مستقیمی را در سئو و دریافت ورودی دارد. این اثرات می‌توانند در موارد زیر خلاصه شود:

بهبود نرخ کلیلک یا CTR

آپدیت محتواهای قدیمی روی نرخ کلیک موثر است. این فرایند کاربران­تان را به سایت شما هدایت کرده و بانس ریت را به میزان زیادی کاهش دهند. زمانی که محتوای شما به روز باشد، افراد بیشتری روی آن کلیک کرده و وارد صفحه‌تان خواهد شد.

افزایش اعتبار

اگر محتوای قدیمی را دارید که بازدید زیادی خورده و کامنت‌های خوبی را دریافت کرده باید به فکر آپدیت آن باشید. زمانی که کاربران، به سایت شما سر می‌زنند و با آپدیت جدید مقاله رو به رو می‌شوند، شما را به عنوان یک منبع مورد اعتماد در نظر خواهد گرفت.

بهبود عملکرد ربات‌ها

محتواهایی که قدیمی هستند، به مرور زمان ارزش خود را از دست داده و شانس شما را نسبت به بررسی محتواهای جدید کمتر می‌کنند. اگر محتوایی تاریخ گذشته و بی ارزش باشد، باز هم توسط ربات‌های بررسی می‌شود اما عملا ارزشی را نخواهد داشت. بهتر است شانس خود را با آپدیت محتواهای قدیمی در میان رقبای­تان بیشتر کنید.

افزایش رتبه سایت

زمانی که محتواهای قدیمی را آپدیت کنید، می‌توانید در کلمات کلیدی جدید، رتبه‌های خوبی را به دست آورید. این گزینه یک استراتژی عالی برای سئو است.

تاثیر-آپدیت-محتوای-قدیمی-روی-سئو

هماهنگی با اصول و استانداردهای جدید سئو

زمانی که محتوایی را در تاریخی خاص در سایت­تان منتشر می‌کنید، تمام الگوریتم‌های رعایت شده در آن، بر اساس همان زمان انجام شده و ممکن است به مرور دیگر ارزشی را نداشته باشد. در این شرایط با آپدیت محتوای خود بر اساس الگوریتم‌های جدید شانس دیده شدن آن را بیشتر خواهید کرد.

دریافت بک لینک بالاتر

با آپدیت محتواهای قدیمی در سایت خود که در خصوص موضوعی خاص نوشته شده، احتمال دریافت بک لینک از طرف سایت‌های دیگر بیشتر خواهد شد.

چه محتواهایی را در سایت خود آپدیت کنیم؟

اگر به فکر پیداکردن مقالات قدیمی خود برای به‌روزرسانی هستید، بهتر است برای این­کار عجله نکنید. بهترین کار در ابتدا انتخاب مقالاتی است که پتانسیل بهتری را برای رشد دارند. در واقع زمانی آپدیت محتوای شما تاثیر گذار است که آنها را به درستی انتخاب کرده باشید. برای این انتخاب سه مسیر پیش روی شماست:

  1. اولین پیشنهاد برای آپدیت محتواهای قدیمی، آنهایی است که لینک‌های خوبی و باکیفیتی را در خود جای داده‌ اما نتوانسته‌اند به خوبی رتبه‌ای را از موتورهای جستجو دریافت کنند. اگر این محتوا پتانسیل قرار گرفتن در رتبه‌های برتر را داشته باشد، می‌توانید برای آپدیت آن سرمایه­گذاری کنید.
  2. می‌توانید محتواهای با ترافیک بالا را لیست کنید. سپس آن‌هایی که قدیمی‌ترند را در اولویت قرار داده و شروع به آپدیت آن‌ها کنید. البته باید در نظر بگیرید که کدامیک بیشتر در معرض دید هستند یا نیاز به تغییرات بیشتری دارند.
  3. اگر محتواهایی درون سایت خود دارید که برای یک کلمه کلیدی خاص سئو شده، اما نتوانسته در میان نتایج جستجوی کاربران قرار گیرد، در این صورت می‌توانید آنها را در میان گزینه‌های آپدیتی خود قرار دهید. پیداکردن این مقالات از طریق گوگل سرچ کنسول امکان­پذیر است.

چه میزان محتوا را به مقاله قدیمی خود اضافه کنیم؟

گاهی شما نیازمند تغییر کامل محتوای خود هستید، چرا که صحت اطلاعاتی که در مقاله قبلی وجود داشته، دیگر مورد تایید نیست. در این شرایط بخش بیشتری از محتوای صفحه مورد نظر شما باید، تغییر کند.

اما در مواقعی نیازمند آپدیت محتواهای قدیمی و اضافه­کردن متنی جدید به محتوای خود خواهید بود که در این صورت باید تقریبا ۱۵ تا ۲۰ درصد محتوای قبلی را در آپدیت آن به صفحه مورد نظرتان اضافه کنید. مقادیر کمتر از این، ممکن است تاثیر زیادی را در نتیجه نهایی نداشته باشد.

زمان آپدیت محتوای قدیمی

فرض می‌کنیم که لیستی از محتواهای خود را پیدا کرده و برای آپدیت آماده کرده‌اید. در این شرایط باید یک زمان­بندی مشخص و دقیق را برای به‌روزرسانی آن‌ها در نظر بگیرید. بر اساس تجربیات صورت گرفته آپدیت مقالات قدیمی هر سه ماه یکبار، می‌تواند در روند صعودی سئوی صفحه مورد نظرتان موثر باشد.

اگر بخواهیم از نظر عملی یک بازه زمانی برای آپدیت محتوا در نظر بگیرید، می‌توانیم آن را بر اساس طول عمر آن بیان کنیم. هر محتوا بر اساس طول عمر خود در سه مرحله قرار می‌گیرد که در جدول زیر آنها را مشخص کرده‌ایم. مرحله سوم طول عمر، زمان دقیق آپدیت محتواهای قدیمی است:

۷ تا ۱۰ روز بعد از انتشار به ۵۰ درصد از ایمپرشن‌های خود رسیده است.
۳۰ روز بعد از انتشار به ۷۰ درصد ایمپرشن‌های خود رسیده است.
۳۰ تا ۷۰۰ روز بعد از انتشار به کل ایمپرشن‌های خود رسیده است.

نحوه-آپدیت-مقالات-قدیمی-برای-سئو

نحوه آپدیت مقالات قدیمی برای سئو

برای آپدیت مقاله‌های قدیمی روش‌های مختلفی پیش روی شماست که می‌توانید از آنها استفاده کنید:

  • کافی­ است در میان صفحات مختلف سایت خود بگردید تا با تعداد زیادی از محتواهای مشابه روبه‌رو شوید که ورودی آن‌ها کم است. اولین پیشنهاد برای آپدیت این مقالات، ترکیب محتواهایی است که مشابه هم هستند. به عنوان مثال آن‌هایی که کلمه کلیدی مشابهی دارند یا محتوای آن‌ها کمتر است.
  • در مواقعی می‌توانید محتوای خود را متناسب با سال جدید، آپدیت کنید. برای این‌کار کافی ­است سالی که در آن هستید، را به عنوان خود اضافه کنید. سپس تمامی مطالب موجود در مطلب قبلی را بر اساس آن تغییر دهید. چرا که آن محتوا از نظر گوگل عملا دیگر هیچ ارزشی ندارد و به آپدیت محتواهای قدیمی نیاز دارد.
  • CTR به معنی میزان کلیک‌هایی است که روی یک صفحه از سایت شما خورده شده است. بنابراین زمانی که یک محتوا CTR پایینی را داشته باشد، می‌تواند گزینه‌ای برای آپدیت باشد. در واقع این صفحات به کاربر نمایش داده می‌شود، اما کلیکی روی آن انجام نمی‌شود. در این حالت می‌توانید روی عناوین، متادیتاها و… صفحه مورد نظرتان کار کنید و آن‌ها را تغییر دهید.
  • بهبود سئوی محتوا نیز روش دیگری برای آپدیت مطالب سایت شماست. ممکن است عناوین، URLها، کلمات کلیدی، توضیحات متا و … در یک مطلب به درستی رعایت نشده باشد و بهترین کار به‌روزرسانی آن‌ها خواهد بود.
  • هر سایتی باید یک صفحه را برای مخاطبان خود در نظر بگیرید و به سوالات رایج آنها پاسخ دهد. این صفحه بهترین گزینه برای آپدیت محتواهای قدیمی است. صفحات سوالات جدید مخاطبانتان را پیدا کرده و به این بخش از سایت خود اضافه کنید.
  • می‌توانید محتواهای قدیمی خود را پیدا کنید و اگر صفحه یا محصولی جدید به سایت شما اضافه شده، لینک آنها را به محتواهای قدیمی‌تان اضافه کنید و از این طریق لینک‌سازی داخلی موجود در آن را قوی‌تر پیش ببرید.

دیگر روش های آپدیت کردن محتواهای قدیمی

  • گوگل به ساختار محتوای شما نیز توجه می‌کند. سعی کنید با توجه به الگوریتم‌های جدید گوگل ساختار محتواهای قدیمی خود را تغییر دهید. به عنوان مثال جدول، بولت و .. را به آنها اضافه کنید.
  • ممکن است در برخی از محتواها اشکالات نگارشی و ویرایشی وجود داشته باشد که به وسیله یک ویراستار باید تصحیح شود. تیترها به درستی چیده شده و لحن به خوبی رعایت شود.
  • رقبای­تان را الگو قرار دهید. مطمئنا محتواهای قدیمی شما نمی‌تواند با مطالب جدید رقبا رقابت کند. بنابراین با جستجوی کلمه کلیدی مورد نظرتان و پیداکردن پنج سایت اول، محتواهای قدیمی خود را آپدیت کنید.
  • برای آپدیت محتواهای قدیمی می‌توانید از کلمات کلیدی جدید استفاده کنید و آنها را درون محتواهای قدیمی خود بگنجانید.
  • می‌توانید تمرکز خود را روی تصاویر و ویدئوها بگذارید و آنها را درون محتوای خود جای دهید.
  • برای آپدیت­کردن محتواهای قدیمی می‌توانید روی متون جایگزین تصویر تمرکز کنید. این بخش باید بتواند محتوایی که در داخل تصویر شما وجود دارد، را به خوبی توصیف کند. همچنین کمتر از ۱۲۵ کاراکتر باشد.
  • با آپدیت­کردن مقدمه مطالب خود نیز می‌توانید آن را به­روزرسانی کنید. بهتر است این بخش از محتوای خود را بهتر و قوی‌تر نمایید. مخاطبان شما در ابتدا مقدمه را می‌خوانند و سپس به سراغ دیگر بخش‌های محتوای شما خواهند رفت.

مقالات قدیمی و آپدیت شده را بررسی کنید…

پس از انجام تمام مراحلی که برای آپدیت محتواهای قدیمی در نظر گرفته شده، باید نتیجه را بررسی کنید. مطمئنا هیچ فردی، بی­هدف به سراغ به‌روزرسانی سایت خود نمی‌رود و همه به دنبال کسب رتبه در گوگل هستند. ممکن است پس از آپدیت، چندین هفته یا ماه طول بکشد تا نتیجه را ببینید.

اما با استفاده از برخی ابزارها مانند سرچ کنسول این فرایند امکان پذیر است. سعی کنید میزان CTR، بازدید صفحه و زمان حضور کاربران در صفحه را قبل و پس از آپدیت، بررسی و با هم مقایسه کنید تا تاثیر فوق‌العاده این فرایند را ببینید.

کلام آخر…

گاهی برای آنکه بتوانید سایت خود را روی یک کلمه کلیدی جدید در میان نتایج جستجوی گوگل قرار دهید، نیاز به انجام فرایندهای خاص و صرف زمان و انرژی زیادی نخواهید داشت. به ‌راحتی با آپدیت کردن مقالات قدیمی اینکار امکان­پذیر است.

سوالات متداول در مورد بهبود سئو و افزایش ورودی گوگل با آپدیت محتوای قدیمی

تاثیر آپدیت محتوای قدیمی روی سئو چیست؟

• بهبود نرخ کلیلک یا CTR
• افزایش اعتبار
• بهبود عملکرد ربات‌ها
• افزایش رتبه سایت
• هماهنگی با اصول و استانداردهای جدید سئو
• دریافت بک لینک بالاتر

بهبود نرخ کلیلک یا CTR چگونه است؟

آپدیت محتواهای قدیمی روی نرخ کلیک موثر است. این فرایند کاربران­تان را به سایت شما هدایت کرده و بانس ریت را به میزان زیادی کاهش دهند. زمانی که محتوای شما به روز باشد، افراد بیشتری روی آن کلیک کرده و وارد صفحه‌تان خواهد شد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

سایت‌های دیگر ما

مستر سوییمر آموزش شنا

میتراکانا کتاب سه بعدی

علی والا واردات از چین

41 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست