آموزش بخش Legacy Tools در سرچ کنسول

بخش Legacy Tools در گوگل سرچ کنسول یکی دیگر از ابزارهای مورد استفاده برای بررسی سایت شما است. شما به راحتی می‌توانید مشکلاتی را که برای وبسایت پیش آمده است بررسی کرده و با بهبود آن‌ها نتایج بهتری را از آن خود کنید. تمامی بخش‌هایی که در سرچ کنسول به شما نشان داده می‌شود همگی به منظور ردیابی و بهبود عملکرد وبسایت انجام می‌شود.

در سرچ کنسول Legacy Tools آموزش

تماس با آکادمی سئو پورفیض 

واتس اپ محمد پورفیض
اینستاگرام محمد پورفیض
لینکدین محمد پورفیض
تلگرام محمد پورفیض

Legacy Tools در سرچ کنسول گزینه‌های متفاوتی را ارائه می‌دهد که هر یک بخشی از وبسایت را ردیابی و مدیریت می‌کند. در هر یک از این بخش‌ها گاهی ممکن است شما هشدارهایی را برای اصلاح یا تغییر دریافت کنید که در نتیجه منجر به بهبود رتبه‌ صفحات شما خواهد شد. اگر به دنبال آموزش بخش Legacy Tools در سرچ کنسول هستید، این مقاله را تا انتها دنبال کنید.

آنچه که در ادامه مطلب آموزش بخش Legacy Tools در سرچ کنسول از آکادمی سئو پورفیض خواهید خواند:

  • بخش Legacy Tools در سرچ کنسول چیست؟
  • آموزش بخش International Targeting در Legacy Tools سرچ کنسول
  • آموزش بخش Messages در Legacy Tools سرچ کنسول
  • چگونه International Targeting را در کنسول جستجو تنظیم کنیم؟
  • آموزش بخش Weob Tools در Legacy Tools سرچ کنسول

بخش Legacy Tools در سرچ کنسول  چیست؟

ابزارهای بخش Legacy Tools در سرچ کنسول  آنهایی هستند که در حال حاضر در  سرچ کنسول جدید اجرا نشده‌اند. می‌توانید اطلاعاتی درباره کرول کردن (crawling) ،تعداد دفعات کرولینگ توسط GoogleBot، پارامترهای URL،  بخش International Targeting و دسترسی به ابزارهای مختلفی که می‌توانند به شما در پیگیری فعالیت دامنه خود در سرچ کنسول کمک کنند، بیابید. در منوی ابزارها و Legacy Tools در سرچ کنسول به بخش‌های زیر دسترسی پیدا خواهید کرد.

در سرچ کنسول چیست؟ Legacy Tools بخش

آموزش بخش International Targeting در Legacy Tools سرچ کنسول

بخش International Targeting در Legacy Tools سرچ کنسول برای وب سایت‌ها مهم است. در این بخش شما می‌توانید زبان خود و کشورهای مورد نظر را بررسی کنید. اگر افزونه “hreflang” را در وب سایت خود نصب کرده باشید در این بخش می‌توانید هشدارهای مربوطه را دریافت کنید.

تعیین International Targeting یک سایت در سرچ کنسول تضمین می‌کند که گوگل (و سایر موتورهای جستجو) محتوا و صفحات سایت شما را با مخاطبان هدف شما مطابقت دهد. در واقع، هنگامی که یک کاربر اسپانیایی جستجو می‌کند، گوگل ابتدا نتایجی را نشان می‌دهد که به بهترین شکل نیازهای او را برآورده می‌کند و بیشتر اوقات این نتایج صفحاتی از سایت‌های اسپانیایی هستند.

برای اطمینان از اینکه سایت شما برای مخاطبان اسپانیایی شما به فرد مناسب در مرورگر نشان داده می‌شود، باید تمام سیگنال‌های مناسب را به گوگل ارسال کنید تا هیچ ابهامی در مورد هدف محتوای شما وجود نداشته باشد.

این ویژگی به ویژه زمانی مفید است که از یک ساختار url بین‌المللی مبتنی بر نام دامنه عمومی به عنوان مثال پسوند دامنه در .com، .net، .org، .info، و غیره) و همچنین پسوندهای دیگر کشورها (ccTLD) استفاده می‌کنید. تگ‌های Hreflang همچنین نقش مهمی در نشان دادن هدف گذاری جغرافیایی یک صفحه و همچنین صفحات معادل آن برای سایر مخاطبان دارند.

در سرچ کنسول چیست؟ International Targeting آموزش بخش

چگونه International Targeting را در کنسول جستجو تنظیم کنیم؟

تنظیم International Targeting جغرافیایی مخاطبان شما بسیار ساده است. قبل از هر چیز، ذکر این نکته ضروری است که اگر از دامنه سطح بالای ملی (ccTLD) مانند .fr برای فرانسه استفاده می‌کنید، امکان انجام این کار وجود ندارد. هنگامی که از این نوع افزونه استفاده می‌کنید، Google به طور خودکار آن را با کشوری که به آن مرتبط است ، متصل می‌کند و نمی‌توان آن را در سرچ کنسول تغییر داد.

از سوی دیگر، همانطور که در بالا ذکر شد، برخی از نام‌های دامنه که در اصل با یک کشور خاص مرتبط هستند توسط مدیران وب  از کاربرد اصلی خود منحزف شده‌اند.

  • گوگل این را درک کرده و آن را در تنظیمات پیکربندی International Targeting ادغام کرده است.
  • در این حالت، چنین نام دامنه‌ای توسط گوگل به عنوان یک نام دامنه عمومی قابل پیکربندی در نظر گرفته می‌شود.
  • برای راه‌اندازی، به‌روزرسانی یا حذف International Targeting، به حساب سرچ کنسول خود بروید.
  • با کلیک بر روی “ابزارها و Legacy Tools ” و سپس “ International Targeting” به منو بروید.
  • یک پنجره جدید در مرورگر شما باز می‌شود که در آن می توانید کشور مورد نظر خود را برای سایت خود تنظیم کنید (برگه “کشور”).

آموزش بخش Messages در Legacy Tools سرچ کنسول

گوگل در تاریخ ۱ آگوست ۲۰۲۲ پنل پیام قدیمی را رسما حذف خواهد کرد. گوگل سرچ کنسول نسخه قدیمی پیام‌رسانی را از اول آگوست ۲۰۲۲ غیرفعال خواهد کرد. اگر سعی کنید به نسخه قدیمی پانل پیام کنسول جستجو بخش Messages در Legacy Tools سرچ کنسول دسترسی پیدا کنید، اخطاری با این مضمون به شما نمایش داده می‌شود: «مهم: این گزارش نمی‌تواند پس از ۱ آگوست ۲۰۲۲ در دسترس باشد. لطفاً به جای آن از بخش پنل پیام جدید استفاده کنید.”

همه پیام‌ها منتقل شدند. جای نگرانی نیست، در فوریه ۲۰۲۲، گوگل تمام پیام‌ها را از سرچ کنسول قدیمی به سرچ کنسول جدید منتقل کرد. گوگل اعلام کرد که «انتقال همه پیام‌ها به رابط جدید را به پایان رسانده است». در نتیجه، شما باید حتی انتظار «پیام‌های کاربر در پانل پیام‌ها» داشته باشید.

وقتی گوگل سرچ کنسول جدید را در سال ۲۰۱۸ عرضه کرد، همه چیز از پلتفرم قدیمی به پلتفرم جدید منتقل نشد. در حقیقت، هنوز چند ابزار در سرچ کنسول وجود دارد که هنوز منتقل نشده‌اند. در سال ۲۰۱۹، گوگل بخش Messages در Legacy Tools سرچ کنسول را به یک نماد زنگ در پانل خود تغییر داد. اما هنگام راه‌اندازی، همه پیام‌ها در آن بخش یافت نشدند. اکنون، همه پیام‌ها باید در آن پنل پیام قابل دسترسی باشند و نسخه قدیمی در چند هفته آینده از بین خواهد رفت.

چرا انتقال پیام‌ها مهم است؟  اکنون برای شما آسان‌تر است که همه پیام‌هایی را که از سرچ کنسول گوگل دریافت می‌کنید در یک مکان مشاهده کنید. ممکن است دیدن همه این پیام‌ها کمی سخت باشد، اما نگران نباشید، آنها را اسکن کنید و هر چیزی که مهم یا نگران کننده به نطر می‌رسد، با مشاور سئو، آژانس یا توسعه دهنده خود برای بهبود آن صحبت کنید. حذف نسخه قدیمی، برخی از شما را که همچنان به بررسی آن پیام‌ها ادامه می‌دهند، مجبور می‌کند که در آینده فقط روی یک پانل پیام تمرکز کنند، امیدواریم در زمان و منابع شما صرفه‌جویی شود.

آموزش بخش Messages در Legacy Tools سرچ کنسول

آموزش بخش Web Tools  در Legacy Tools سرچ کنسول

در بخش Web Tools در Legacy Tools سرچ کنسول برخی از گزارش‌ها نمایش داده می‌شود که مربوط به تجربه کاربری است. به عنوان مثال اگر تبلیغات وبسایت شما آزار دهنده باشد در قسمت “Ad Experience” قابل مشاهده خواهد بود.

برگه لینک‌ها به شما کمک می‌کند تمام لینک‌‌های داخلی و خارجی خود را زیر نظر داشته باشید که یک ابزار مدیریتی مهم است و می‌تواند به شما کمک کند تا ببینید سایت های دیگر مستقیماً به دامنه شما ارجاع می‌دهند. شما می‌توانید فیلترها را اعمال کنید تا فقط دامنه‌های لینک‌های خاص را پیدا کنید، و همچنین موادری را که افراد برای لینک دادن به شما استفاده می‌کنند، ببینید.

در بخش تنظیمات، در سیستم منوی سمت چپ گزینه «کراول» را در لیست خواهید دید. روی باز کردن گزارش کلیک کنید. اگر وارد سیستم شدید، کلیک کنید و اگر چند ویژگی (دامنه، هاست، مسیر) متصل به GSC دارید، از شما می‌خواهد یکی را انتخاب کنید (در منوی کشویی بالا سمت چپ). گزارش آمار Crawl اطلاعاتی در مورد درخواست‌های کرولینک کل، اندازه کل دانلود و میانگین زمان پاسخ به شما می‌دهد. در ادامه گزارش، داده‌هایی در مورد کدهای پاسخ، انواع فایل، هدف (Refresh یا Discovery) و نوع Googlebot را پیدا خواهید کرد.

سخن پایانی

سرچ کنسول کنترل پنل وب سایت شما برای جستجوی گوگل است. می‌توانید ببینید که چند نفر از وب‌سایت شما بازدید می‌کنند، موقعیت شما در جستجوها چیست، Google چند سؤال برای وب‌سایت شما پیدا کرده است و آیا واقعاً افراد با محتوای شما درگیر هستند یا خیر.

با آموزش بخش Legacy Tools در سرچ کنسول و انواع ابزارهایی که این بخش به شما می‌دهد، می‌توانید عملکرد سایت را بهبود بخشیده و هشدارهایی که برای وبسایت شما ارسال می‌شود را مشاهده کنید. امیدواریم با خواندن این مقاله آموزشی بتوانید بهتر از قبل در عملکرد سابت خود بکوشید و لینک‌های برتر گوگل را از آن خود کنید.

سوالات متداول درباره Legacy Tools در گوگل سرچ کنسول

بخش Legacy Tools در سرچ کنسول چیست؟

گوگل کنسول ابزارهای متفاوتی برای بهبود فعالیت شما در مرورگر ارائه می‌دهد که یکی از این ابزارها بخش Legacy Tools در سرچ کنسول است. این ابزار گزینه‌های متفاوتی مانند Crawl، تبلیغات، زبان سایت و غیره را شامل می‌شود.

international targeting در سرچ کنسول چیست؟

international targeting یکی از ویژگی های گوگل کنسول است که به شما امکان می‌دهد به گوگل بگویید سایت شما در چه زبان و کشور مورد هدف قرار گرفته است.

Hreflang در چه مواردی استفاده می‌شود؟

Hreflang یک ویژگی در کد HTML است که برای تعیین زبان و مقصد جغرافیایی یک صفحه از وب‌سایت مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر چند نسخه از یک صفحه به زبان‌های مختلف دارید، می‌توانید از تگ hreflang برای اطلاع دادن به موتورهای جستجو مانند گوگل در مورد این تغییرات استفاده کنید. این به آنها کمک می‌کند تا نسخه صحیح را به کاربران خود ارائه دهند.

از کجا می‌توانیم به بخش messages در سرچ کنسول دسترسی پیدا کنیم؟

شما برای اینکه به بخش‌ پیام در گوگل کنسول دسترسی پیدا کنید، کافی است به Legacy tools در سرچ کنسول بروید و گزینه messages  را انتخاب کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

سایت‌های دیگر ما

مستر سوییمر آموزش شنا

میتراکانا کتاب سه بعدی

علی والا واردات از چین

427 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست