بررسی و معرفی بهترین ابزارهای تست سرعت سایت؛ ۱۰ مورد برتر در سال ۲۰۲۲

دلایل متعددی وجود دارد که استفاده از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت چقدر مهم است. معمولاً جستجوکنندگان، به‌دنبال سایت‌هایی هستند که سرعت مناسبی داشته باشند، یعنی در کوتاه‌ترین زمان ممکن محتواهای آن سایت باز شوند و به آنچه که نیاز دارند دسترسی یابند. ما در این‌جا به معرفی بهترین ابزارهایی که آمار نسبی از میزان سرعت صفحات سایت در اختیار شما قرار می‌دهد را معرفی می‌کنیم تا بتوانید با استفاده از آن‌ها تجربه‌ی کاربری بهتری برای مخاطبان خود ایجاد کنید.

بهترین ابزارهای تست سرعت سایت

تماس با آکادمی سئو پورفیض 

واتس اپ محمد پورفیض
اینستاگرام محمد پورفیض
لینکدین محمد پورفیض
تلگرام محمد پورفیض

با توجه به این‌که سرعت سایت یکی از فاکتورهای مهم رتبه‌بندی نتایج گوگل محسوب می‌شود، متخصص سئو نیز برای بهبود عملکرد، سراغ بهترین ابزارهای تست سرعت سایت رفتند تا بتوانند میزان بارگذاری محتواهای سایت خود را مورد سنجش قرار دهند.

بهترین ابزارهای تست سرعت سایت می‌توانند به شما کمک کنند که سرعت صفحات وب خود را برای ایجاد تجربه‌ی کاربری بهتر و موتورهای جستجو افزایش دهید. سرعت وب‌سایت برای دیجیتال مارکتینگ و توسعه وب اهمیت زیادی یافته است. با توجه به این‌که همیشه کاربران و حتی موتورهای جستجو تاکید داشتند که بهتر است وب‌سایت خود را به‌گونه‌ای طراحی کنید که به‌راحتی برای کاربران بارگذاری شود.

این موضوع گاهی اوقات توسط تیم توسعه‌دهندگان وب‌سایت مورد توجه قرار نمی‌گرفت. جالب است بدانید که برخی از آن‌ها اصرار شدیدی به قرار دادن تصاویر بزرگ مثلاً در صفحه اصلی سایت داشته‌اند که این موضوع باعث می‌شد تا پهنای باند تحت تاثیر قرار بگیرد و به‌جای تجربه کاربری بهتر بیشتر روی شناسایی و لود کدهای سنگین متمرکز شوند.

این می‌تواند مشکل‌ساز باشد، در بهینه‌سازی موتورهای جستجو به شکل یک مشکل عمده درآمده است؛ زیرا موتورهای جستجو مانند گوگل اکنون زمان بارگذاری صفحه را به‌عنوان یک معیار رتبه‌بندی می‌شناسند. بنابراین باید حسابی روی نحوه بالا بردن سرعت سایت خود مانور دهید.

به‌عبارت دیگر اگر صفحه‌ی وب موردنظر شما زمان زیادی برای بارگذاری محتواهای موجود در آن نیاز داشته باشد، گوگل صفحات رقیب را ترجیح می‌دهد که زمان لود محتواهای آن‌ها کمتر است. آمار مختلف نشان می‌دهد که ۴۷ درصد از بازدیدکنندگان سایت انتظار دارند که محتواهای موجود در آن در کمتر از ۳ ثانیه بارگذاری شود.

در غیر این صورت یعنی زمانیکه بیش‌از ۳ ثانیه طول بکشد، بی‌تردید آن صفحه از وب را ترک خواهند کرد. به‌خاطر اهمیت زمان بارگذاری صفحات ما در این مقاله از آکادمی سئو پورفیض قصد داریم به معرفی بهترین ابزارهای تست سرعت سایت بپردازیم. آنچه که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم شامل موارد زیر هستند:

  • ۱۰ مورد از بهترین ابزار تست سرعت سایت در سال ۲۰۲۲
  • چرا باید از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت استفاده کنید؟
  • جمع‌بندی

۱۰ مورد از بهترین ابزار تست سرعت سایت در سال ۲۰۲۲

از زمانی که شما مفهوم سئو چیست را کشف کردید باید خود را برای طراحی وب‌سایتی با سرعت ایده‌آل آماده کنید. در ادامه قصد داریم به معرفی ۱۰ ابزاری بپردازیم که جزو بهترین ابزارهای تست سرعت سایت به شمار می‌روند و تا کنون کاربران زیادی از آن رضایت داشتند:

۱۰ مورد از بهترین ابزار تست سرعت سایت در سال ۲۰۲۲

۱‌. ابزار تست آنلاین PageSpeed insight

یکی از بهترین ابزارهای تست عملکرد و سرعت وب‌سایت به شمار می‌رود. این ابزار رایگان رایگان استفاده از آن آسان است. حتی برای توسعه وب‌سایت پیشنهاداتی نیز به شما ارائه می‌دهد. ابزار PageSpeed insight درحقیقت یک ابزار توسعه‌دهنده ارائه شده توسط گوگل است که بر روی پلتفرم Lighthouse پشتیبانی می‌شود و از طریق مرورگر کروم و همچنین در گوگل آنالیتیکس نیز در دسترس می‌باشد.

بااین‌حال صفحه وب مستقل PageSpeed insight یکی از آسان‌ترین راه‌ها برای دریافت اطلاعات بیشتر برای کمک به بهبود سرعت هر صفحه از وب‌سایت شما نحوه استفاده از آن نیز به این صورت است که به‌سادگی آدرس مورد نظر خود را در کادر قرار داده شده وارد کرده و گزارشی درباره بخش‌های کلیدی سایت خود دریافت کنید. این یک ابزار رایگان جهت دریافت یک ذهنیت کلی از صفحات وب‌سایت است، اما طبق نظر بیشتر افراد و آنچه که در سایت معتبر techradar بیان شده، بیشتر مناسب توسعه‌دهندگان است تا مدیران سایت. به هر حال یک ابزار مناسب برای شناسایی روش‌هایی جهت بهبود آسان زمان بارگذاری سرعت صفحه و عیب‌یابی، که در نهایت جزئیات بیشتری را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

۲. ابزار تست سرعت سایت Gtmetrix

یکی از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت که بیشتر کارشناسان سئو به‌خوبی آن را می‌شناسند، ابزار جی تی متر ایکس است. یک بررسی‌کننده عالی برای سرعت وب‌سایت است که استفاده از آن بیشترین ارتباط را با بخش UX یا همان تجربه کاربری بهتر دارد.

هنگامی‌که شما آدرس خود را وارد کردید، مجموعه‌ای از اطلاعات درباره سرعت سایت براساس معیارهای مختلف را در اختیارتان قرار می‌دهد. برای شروع فهرست طولانی از مشکلات احتمالی که روی صفحه شما دیده می‌شود بر اساس رتبه‌بندی ارائه می‌دهد. علاوه‌برآن بر اساس با توجه به میزان عملکرد شما به سایت شما امتیاز دهد. هر بخش را می‌توان برای ارائه نمونه‌های خاصی از فایل‌هایی که ممکن است به توجه بیشتری نیاز داشته باشد مثل جاوا اسکریپت یا فایل‌های تصویری نشان می‌دهد. ابزار جی تی متریکس هم نسخه رایگان و هم نسخه پولی دارد. نسخه پولی علاوه بر ارائه اطلاعات اولیه طیف گسترده‌ای از گزینه‌ها مانند وضوح صفحه نمایش، نسبت پیکسل، لغو آدرس DNS و مواردی شبیه به آن را نیز ارائه می‌کند.

حتی با استفاده از نسخه رایگان جی تی متریکس چیزهای زیادی برای بررسی وجود دارد. این احتمال را در نظر بگیرید که بیشتر کارشناسان سئو باید بتوانند بسیاری از اصطلاحات را درک و حداقل توانایی برطرف کردن برخی از مشکلات سرعت سایت بدون نیاز به استفاده از کدنویسی داشته باشند.

۳. ابزار تست سرعت سایت WebpageTest

جزو بهترین ابزارهای تست سرعت سایت محسوب می‌شود و از نظر عملکرد شباهت زیادی به دو ابزار بالا دارد. با این تفاوت که شما امکان انتخاب موقعیت جغرافیایی و مرورگرهای بسیار دیگری از جمله مرورگرهای موبایل و حتی بررسی سرعت صفحات وب‌سایت شما در مدل‌های مختلف گوشی هوشمند را نیز دارید. گزارش‌هایی که WebpageTest در اختیار شما قرار می‌دهد معمولاً دارای ۸ بخش جداگانه است که بخش‌های آن شامل خلاصه‌ای از گزارش، بیان جزئیات، نحوه بارگزاری محتواها و اسکرین شات است. همچنین دارای دو بخش آنالیز تصاویر و مطالب سایت که سرعت بارگذاری نقشه سایت را در برگه‌های مختلف مورد بررسی قرار می‌دهد.

این ابزار به نسبت سایر، منحصربه‌فرد است و جزء ابزارهای مفید بشمار می‌رود. ابزار WebpageTest دارای یک بخش تقریباً ویژه است که در آن‌ها شما یک تست را می‌توانید حداقل ۳ بار اجرا کنید. اطلاعات مربوط به هر تست را نیز به شما نمایش می‌دهد. این کمک می‌کند تا بفهمید که آیا DNS یا CDN ممکن است باعث تاخیر شود و آیا سرور می‌تواند به‌راحتی به همه درخواست‌ها پاسخ دهد؟!

۴. ابزار تست Dareboost

این ابزار یک تست سرعت صفحه رایگان ارائه می‌دهد که با استفاده از آن می‌توانید رابط گرافیکی کاربرپسند، گزارش کیفیت و عملکرد سایت را نیز مشاهده کنید. این شامل یک لیست طولانی از نکات کلیدی است که به وضوح ارائه شده و و بینش مفیدی به‌ویژه برای کاربران بی‌تجربه و همچنین توسعه‌دهندگان وب ارائه می‌دهد. اطلاعات کلیدی معمولاً به شکل نمودار ارائه می‌شود که یک نمای کلی بصری سریع از عملکرد وب‌سایت مثل سرعت بارگذاری صفحات به کاربر نشان می‌دهد. علاوه‌براین فهرستی از نکات و بهترین شیوه‌ها و نحوه اعمال آن‌ها در وب‌سایت را به شما نمایش داده می‌دهد. این ابزار هم به صورت رایگان و هم نسخه پولی در دسترس است.

۵. ابزار Varvy pagespeed Optimization

ابزاری رایگان است که عملکرد وب‌سایت شما را تست می‌کند و نکاتی در رابطه بااینکه چگونه می‌توانید تجربه کاربری بهتری ایجاد کنید ارائه می‌دهد. این ابزار توسط پاتریک سکستون ایجاد شده است. ابزار Varvy pagespeed Optimization نتایج دیتای به دست آمده را به ۵ بخش تقسیم می‌کند که خلاصه‌ای از شرح تست، نقشه منابع، جزئیات تحویل کدهای CSS، استفاده از جاوا اسکریپت و تعدادی اطلاعات جداگانه در مورد بهینه‌سازی تصویر، کش مرورگر، نحوه فشرده‌سازی و پاسخ سرور را نیز شرح می‌دهد.

۶. ابزار تست سرعت و عملکرد سایت dotcom-monitor

با این ابزار شما می‌توانید از ۲۵ مکان مختلف و با استفاده از ۷ مرورگر سرعت سایت خود را مورد ارزیابی قرار دهید. پس‌از اجرای تست براساس زمان بارگذاری صفحات شما درجه‌بندی می‌شود و جزئیات مربوط به پاسخ‌های سرور را نیز دریافت می‌کنید. همچنین می‌توانید بررسی کنید که آیا یک بازدید تکراری برای شخصی که بار دوم به وب‌سایت شما آمده و قبلاً منابعی را در سایت خود ذخیره کرده، عملکرد آن چگونه بوده است. شما همچنین گزارش دقیق از عملکرد سرعت صفحه را که توسط Lighthouse ایجاد شده را نیز دریافت خواهید کرد.

۷. ابزار تست Pingdom

از دیگر ابزارهای تست سرعت سایت که جزو ابزارهای رایگان محسوب می‌شود Pingdom است. این ابزار اطلاعات مفیدی را در اختیار کاربران مبتدی و پیشرفته قرار می‌دهد و به آن‌ها راه‌هایی را برای بهبود سرعت سایت پیشنهاد می‌کند. نتایج به صورت خودکار به روشی ساده و قابل درک ارائه می‌شوند و مجموعه مختصر از معیارهای آزمایش شده همراه با اطلاعات مربوط به محتوا و درخواست فایل‌ها که با استفاده از مجموعه‌ای از نمودارها ارائه داده می‌شود. این کمک می‌کند تا تشخیص دهید کدام نوع فایل موجب کند شدن سایت شما شده باشد، خواه CSS، فایل تصاویر، جاوا اسکریپت یا حتی دامنه‌هایی که از آن‌ها لینک دریافت کرده‌اید، باشد.

۸. ابزار تست سرعت YSlow

یک ابزار Open Source است که به شما امکان می‌دهد سرعت صفحه خود را مورد تجزیه‌وتحلیل قرار دهید و بالا بردن فروش با سئو ایده‌آل را تجربه کنید. همچنین کمک می‌کند تا عملکرد سایت خود را براساس قوانین یاهو نیز کشف کنید. شما به راحتی می‌توانید آن را به صورت افزونه رایگان روی کروم، فایرفاکس، اپرا، فانتوم و سافاری نصب کنید. اطلاعاتی درباره بخش‌های صفحه وب‌سایت شما، آمار زمان بارگذاری و عملکرد، رتبه‌بندی و پیشنهاداتی درباره چگونگی بهبود تجربه کاربری نیز به شما ارائه می‌دهد.

۹. ابزار DevTools گوگل کروم

اگر وب‌سایت شما به‌گونه‌ای توسعه داده شده که روی کروم عمل می‌کند، احتمالاً این ابزار ساده را می‌شناسید. برای دسترسی کافی است تا افزونه آن را روی مرورگر خود نصب ونید. این ابزار، درباره زمان بارگذاری محتواهای صفحات سایت شما اطلاعاتی را ارائه می‌دهد. ابزار DevTools رایگان است و نیازی به ثبت‌نام یا ورود ندارد.

۱۰. ابزار تست Alerta

اگر به‌دنبال بالا بردن سئو سایت خود هستید و دوست دارید یکی از فاکتورهای رتبه‌بندی مرورگری همانند گوگل را که توجه به‌سرعت سایت است را راضی نگه دارید، می‌توانید از بهترین ابزار تست سرعت سایت یعنی Alerta استفاده کنید. این یک سرویس ساده و رایگان برای نظارت بر زمان آپدیت صفحات وب‌سایت نیز ارائه می‌دهد. ابزار Alerta سرعت وب‌سایت را براساس زمان بارگذاری فایل‌های CSS، جاوا اسکریپت یا حتی تصاویر نیز تنظیم می‌کند. همچنین سرویس رندرینگ سایت را نیز مورد تجزیه‌وتحلیل قرار می‌دهد.

چرا باید از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت استفاده کنید؟

اگر جزو افرادی هستید که به‌خوبی با الگوریتم های گوگل آشنایی دارید و می‌دانید که باید برای بودن در صدر نتایج نیاز به سرعت بارگذاری خوبی نیز دارید، حتما به استفاده از ابزارهای بهترین ابزارهای تست سرعت سایت نیز روی خواهید آورد. با توجه به این‌که فاکتور سرعت فوق‌العاده برای این برای رتبه‌بندی نتایج تاثیر دارد، باید به این بخش از بهینه‌سازی از منظر اهمیت سئو نیز توجه نمود. به‌هرحال این نمی‌توان این واقعیت را پنهان کرد که کاربران فضای اینترنت بی‌حوصله هستند و اصلا به سایت‌هایی که سرعت بارگذاری کندی دارند اهمیت نمی‌دهند و مراجعه نمی‌کنند.

چرا باید از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت استفاده کنید؟

جمع‌بندی

ما در این مقاله سعی کردیم به معرفی ۱۰ مورد از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت بپردازیم. همانگونه که متوجه شدید گزینه‌های متعددی برای انتخاب وجود دارد که هر کدام ویژگی منحصربه‌فردی دارند و این به شما بستگی دارد که بخواهید کدام را مورد تست قرار دهید و متوجه شوید که کدام برای شما بهترین خواهند بود.

بهتر است تست سرعت را مدت‌ها پس‌از اتمام توسعه وب‌سایت خود انجام دهید. اگر در این زمینه فردین نوپا هستید، بهتر است که از مجموعه‌ای قدرتمند و مسلط به بهینه‌سازی موتورهای جستجو کمک بگیرید.

استفاده از سرویس تست سرعت یا ابزارهای نظارت بر میزان زمانی که برای لود شدن صفحات سایت شما گذاشته می‌شود؛ یک راه مقابله مناسب با چالش‌ها، بهبود عملکرد سایت و حتی ارائه تجربه کاربری بهتر است.

سوالات متداول:

۱. آیا ابزارهای تست سرعت سایت رایگان وجود دارد؟

بله ابزارهای تست سرعت سایت مثل جی تی متریکس یا PageSpeed insight و چندین مورد دیگر جزو ابزارهای رایگانی هستند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید سرعت بارگذاری محتواهای سایت خود را مورد بررسی قرار دهید.

۲. آیا آنالیز سرعت سایت اهمیت دارد؟

بله. یکی از دلایلی که بیشتر افراد به استفاده از ابزارهای تست سرعت سایت تاکید دارند این است که سرعت جزو فاکتورهای رتبه‌بندی موتورهای جستجو گوگل محسوب می‌شود.

۳. کدام ابزار تست سرعت سایت به بهبود تجربه کاربری می‌تواند کمک کند؟

همه ابزارهای ذکر شده در این مقاله مثل جی تی متریکس، DevTools گوگل کروم یا dotcom-monitor، می‌توانند با ارائه پیشنهادات و ضعف‌های بخش سرعت و لود صفحات به بهبود تجربه کاربری کمک کنند.

۴. آیا تست سرعت سایت با گوگل امکان‌پذیر است؟

بله. یکی از ابزارهای رایگان ابزار PageSpeed Insight که توسط گوگل ارائه‌ شده است.

سوالات متداول درباره ابزارهای تست سرعت سایت

آیا ابزارهای تست سرعت سایت رایگان وجود دارد؟

بله ابزارهای تست سرعت سایت مثل جی تی متریکس یا PageSpeed insight و چندین مورد دیگر جزو ابزارهای رایگانی هستند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید سرعت بارگذاری محتواهای سایت خود را مورد بررسی قرار دهید.

آیا آنالیز سرعت سایت اهمیت دارد؟

بله. یکی از دلایلی که بیشتر افراد به استفاده از ابزارهای تست سرعت سایت تاکید دارند این است که سرعت جزو فاکتورهای رتبه‌بندی موتورهای جستجو گوگل محسوب می‌شود.

کدام ابزار تست سرعت سایت به بهبود تجربه کاربری می‌تواند کمک کند؟

همه ابزارهای ذکر شده در این مقاله مثل جی تی متریکس، DevTools گوگل کروم یا dotcom-monitor، می‌توانند با ارائه پیشنهادات و ضعف‌های بخش سرعت و لود صفحات به بهبود تجربه کاربری کمک کنند.

آیا تست سرعت سایت با گوگل امکان‌پذیر است؟

بله. یکی از ابزارهای رایگان ابزار PageSpeed Insight که توسط گوگل ارائه‌ شده است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

سایت‌های دیگر ما

مستر سوییمر آموزش شنا

میتراکانا کتاب سه بعدی

علی والا واردات از چین

558 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست