آموزش بخش Security در سرچ کنسول

Security در سرچ کنسول به شما نشان می‌دهد که آیا سایت شما هک شده یا مورد حمله سایبری قرار گرفته است یا خیر. در این بخش معمولا حملات فیشینگ، رفتار مضر بازدیدکنندگان یا نصب بدافزار را نشان داده می‌شود. صفحاتی که تحت تاثیر یک رفتار قرار گیرند در اینجا با پیغام issues detected نمایش داده می‌شوند.

در سرچ کنسول Security آموزش بخش

تماس با آکادمی سئو پورفیض 

واتس اپ محمد پورفیض
اینستاگرام محمد پورفیض
لینکدین محمد پورفیض
تلگرام محمد پورفیض

وب‌سایت‌ها نیز به اندازه یک فروشگاه، خانه یا هر محیط دیگری از نظر امنیتی در معرض خطر خواهند بود. امروزه با روی کار آمدن تکنولوژی‌های جدید جرایم سایبری بیشتر از گذشته انجام می‌شود. همین موضوع باعث شد تا صاحبان وب‌سایت‌ها به دنبال بررسی امنیت و مشکلات سایت خود با روش‌های موجود باشند. ممکن است با کمی سهل انگاری توسط متخصص سئو در زمینه امنیت فروشگاه‌های اینترنتی، تمامی تلاش‌های آن‌ها طی یک اقدام سایبری از دست بین برود. گوگل برای تامین امنیت سایت یک ابزار رایگان تحت عنوان Security در سرچ کنسول ایجاد نموده است. ما در ادامه این مطلب از آکادمی سئو پورفیض قصد داریم نیز روش کار با بخش security issues و Manual Action سرچ کنسول گوگل در بررسی مشکلات امنیت سایت می‌پردازیم.

آنچه که در ادامه آموزش بخش Security در سرچ کنسول خواهید خواند:

  • آموزش بخش Manual Action در Security سرچ کنسول
  • Manual Action چرا اعمال می شود؟
  • چگونه بدانیم که سایتManual Actions شده است؟
  • راهکار برطرف کردن خطا Manual Action در Security سرچ کنسول
  • آموزش بخش Security issues در Security سرچ کنسول
  • مفهوم دو پیغام اصلی در بخش Security issues سرچ کنسول
  • تفاوت Security issues و Manual Action در سرچ کنسول چیست؟
  • سخن پایانی
  • سوالات متداول

آموزش بخش Manual Action در Security سرچ کنسول

الگوریتم های گوگل تا حدی قادر به تشخیص هر آنچه نقض قوانین این موتور جستجو تلقی شود، هستند. اما به هر حال مواردی را نمی‌توان شناسایی کرد که توسط انسان بررسی می‌شود در این صورت تخلف آن نیز آشکار می‌شود. برای آن جریمه در نظر گرفته و گاهی ممکن است به صورت موقتی یا برای همیشه کل صفحات یک سایت از ایندکس گوگل خارج شود. اگر سایتی با جریمه دستی روبه‌رو شود، پیغام آن در قسمت Manual Actions در Security سرچ کنسول گوگل با ذکر دلیل و توضیح در مورد اینکه کدام قسمت از سایت مورد جریمه قرار گرفته است، نمایش داده می شود.

Manual Action گزارش‌های تخلف از قوانین گوگل را نشان می‌دهد. معمولا این خطا از جانب فرد و به‌صورت دستی درباره‌ سایت‌ها اعمال می شود. اگر سایت شما توسط گوگل جریمه شود، می‌توانید اطلاعات بیشتر را در آنجا کسب کنید. اگر در سایت تغییرات دستی انجام شود، از طریق ایمیل این پیغام به شما ارسال خواهد شد.

سرچ کنسول Security در Manual Action آموزش

Manual Action چرا اعمال می شود؟

گوگل همیشه در تلاش است تا شرایط سرچ را بهبود ببخشد‌‌‌، به همین دلیل طبق ارزیابی‌های گسترده الگوریتم‌های آن تغییر می‌کند. آنها در تشخیص اسپم‌ها بسیار خوب عمل می‌کنند و در اکثر موارد به طور خودکار آنها را از نتایج سرچ حذف می‌کنند. این شانس وجود دارد تا نتایج سرچ بهتر از گذشته شوند.

گوگل همچنین برای پیدا کردن مواردی که قوانین و دستورالعمل‌ها در آنها رعایت نمی‌شوند، سایت‌ها را اسکن می‌کند. در این موارد یک فرد ممکن است وب‌سایتی را بررسی و یک جریمه دستی یا Manual Action روی آن اعمال کند. بعد از اعمال Manual Action از سوی گوگل در صفحات مرتبط یا کل وب‌سایت ممکن است در رتبه‌های پایین‌تری قرار بگیرند یا به طور کلی از نتایج SERP حذف شوند.

چگونه بدانیم که سایت Manual Actions شده است؟

زمانیکه متوجه افت در ترافیک سایت خود شوید و دلیلی برای آن پیدا نکنید. در این صورت به احتمال زیاد به Manual Actions گوگل گرفتار شدید. قبل از آنکه راهکاری برای این مشکل پیدا کنید باید مطمئن شوید که آیا مجازات گوگل برای شما صورت گرفته است یا خیر.

شما ابتدا باید وارد صفحه سرچ کنسول گوگل شوید. بعد از ورود به اطلاعات مربوط به سایت خودتان وارد و مستقیما به بخش Security & Manual Actions مراجعه کنید. هر سایتی که درگیر خطای دستی گوگل شود، ابتدا از آن پیامی برای او ارسال خواهد شد و این پیام بعد از ارسال وارد این بخش در سرچ کنسول می‌شود. اگر در این بخش پیامی از طرف گوگل مبنی بر اینکه Manual Actions شامل حال شما شده است، بود، سایت شما به وسیله گوگل مورد جریمه قرار گرفته است.

شده است؟ Manual Actions چگونه بدانیم که سایت

راهکار برطرف کردن خطا Manual Action در Security سرچ کنسول

در صورت روبه‌رو شدن با Manual Action باید با توجه به توضیحی که گوگل برای شما نوشته است به برطرف کردن تمامی آنچه که نقض قوانین سرچ کنسول بوده انجام شود. بعد از برطرف کردن کامل موارد، روی دکمه REQUEST REVIEW کلیک کرده و توضیح دهید که چه کارهایی جهت برطرف کردن ایرادات انجام داده‌اید تا گوگل مجددا مواردی که تخلف حساب شده است را به صورت دستی بررسی کند.

در صورت انجام درست آن بعد از بررسی گوگل و تایید رفع خطاها، Manual Action از روی سایت شما برداشته می‌شود. این بررسی توسط گوگل حداکثر ۷ روز زمان می‌برد. در صورتیکه پاسخ دریافت نشد از ارسال مجدد اجتناب کنید.

اگر سئوی سایت اصولی و طبق قوائد گوگل انجام شده باشد، نگرانی از بابت Manual Action برای مواردی مانند خرید بکلینک، Clockingکه جزو تکنیک سئو کلاه سیاه هستند و امثال آن نیست. اما خطای دستی ممکن است به علت هک شدن سایت نیز اعمال شود که در آن صورت علاوه بر رفع مشکل هک شدن، راه نفوذ هکر را نیز شناسایی و مسدود کنید تا از انجام مجدد هک جلوگیری شود. بنابراین برای ارائه سئو سایت بهتر باید به امنیت وب نیز توجه ویژه داشت و در بسیاری موارد فرد سئوکار از یک متخصص امنیت وب جهت ایمن کردن سایت کمک بگیرد.

سرچ کنسول Security در Manual Action راهکار برطرف کردن

آموزش بخش Security issues درSecurity گوگل سرچ کنسول

به کمک آن در سرچ کنسول گوگل می‌توانید به بررسی امنیت سایت بپردازید. اگر بررسی‌های گوگل نشان دهد که سایت شما هک شده یا احتمال آسیب رساندن به کاربران را دارد، در گوگل سرچ کنسول گزارش‌هایی را در این زمینه به شما نشان می‌دهد. به کمک گزارش‌های بخش Security issues سرچ کنسول گوگل شما این امکان را دارید که به بررسی مشکلات امنیتی سایت خود پرداخته و در سریع‌ترین حالت ممکن آنها را برطرف کنید.

سایت‌هایی که تحت تاثیر یک مشکل امنیتی خاص قرار گرفته‌اند، با یک برچسب هشداردهنده در نتایج جستجو گوگل دیده می‌شوند. در زمانی که کاربر اینترنتی قصد وارد شدن به یکی از صفحات دارای مشکل امنیتی را دارد، با صفحه interstitial  warningروبه‌رو می‌شود.

سرچ کنسول Security در Security issues آموزش

 مفهوم دو پیغام اصلی در بخش Security issues سرچ کنسول

این بخش مربوط به خطا در امنیت سرچ کنسول گوگل است، با کلیک بر روی گزینه Security issues با یکی از دو پیغام زیر روبرو خواهید شد:

  1. پیغام No issues detected 

اگر در بررسی مشکلات امنیتی سایت با این پیغام را روبه‌رو شدید، بدانید که در زمینه ایجاد امنیت سایت عملکرد خوبی داشته‌اید. این یعنی وب‌سایت شما هیچگونه مشکل امنیتی قابل توجهی ندارد و کار خود را به درستی انجام دادید.

  1. پیغام issues detected 

مشاهده این پیغام در بررسی امنیت سایت با سرچ کنسول گوگل یعنی وب‌سایت شما دچار مشکلاتی است. در صورت مشاهده این پیغام باید مشکلات قرار گرفته در پایین صفحه security سرچ کنسول گوگل را یک به یک بررسی کرده و آن‌ها را رفع نمایید.

در سرچ کنسول Security issues مفهوم دو پیغام اصلی در بخش

تفاوت Security issues و Manual Action در سرچ کنسول

به دلیل داشتن برخی شباهت‌های مفهومی میان Security issues و Manual Action، می‌خواهیم تفاوت میان آنها را بیان کنیم:

  • گزارش Manual Action

شامل مشکلاتی است که ایندکس سرچ گوگل را دستکاری می‌کنند. اما برای کاربران خطرناک نیستند و به صورت دستی لیست شده‌اند. بنابراین بسیاری از Action های گزارش شده، منجر می‌شود تا گروهی از صفحات یا کل سایت در سطح پایین‌تری از نتایج سرچ گوگل ظاهر یا بدون هیچ نشانه‌ای به کاربر نمایش داده شوند.

  • گزارش Security Issues

مواردی را نشان می‌دهد که سایت شما هک شده یا رفتاری را نشان می‌دهد که به طور بالقوه به کاربران آسیب برساند. مانند حملات Phishing یا نصب نرم افزارهای مخرب بر روی کامپیوتر. این صفحات می‌توانند با یک برچسب Warning در نتایج دیده شوند. همچنین یک مرورگر می‌تواند زمانی که کاربر در تلاش است از آن صفحات بازدید کند، هشدار خطر یا Warning نمایش دهد.

تفاوت Security issues و Manual Action در سرچ کنسول

سخن پایانی

با پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های جدید، ایجاد امنیت سایت و حفظ اطلاعات شخصی کابران و مخاطبان به یک ترفند مهم تبدیل شده است. بخش Security سرچ کنسول، یکی از ابزارهایی است که گوگل برای حفظ امنیت و حریم شخصی سایت‌ها در اختیار مدیران سایت قرار داده است.

امنیت وب سایت در عصر حاضر بیش از هر زمان دیگری خود اهمیت دارد، چرا که باید برای جلوگیری از دسترسی هکرهای فضای مجازی به اطلاعات، به بررسی امنیت سایت‌های اینترنتی و حفظ آن بپردازید.

بدون داشتن از یک شیوه امنیتی درست و فعال، باید هر لحظه این انتظار را داشته باشید که دچار مشکلات امنیتی شده و خطرات احتمالی را تجربه کنید. به همین دلیل باید در برابر امنیت وب سایت خود و در کنار آن اعتمادی که کاربران به شما دارند، مسئولیت‌پذیر باشید و با افزایش امنیت آن خیال خودتان و مخاطبان را راحت کنید.

سوالات متداول درباره Security در گوگل سرچ کنسول

بخش Manual Action در سرچ کنسول به چه معناست؟

وب سایت‌هایی وجود دارند که هدفشان فریب دادن الگوریتم‌های گوگل است. برای جلوگیری از این موضوع، گوگل از نیروی انسانی هم برای رصد کردن سایت‌ها استفاده می‌کند. گزارش جریمه‌هایی که توسط نیروی انسانی و به صورت دستی در مورد سایت‌ها اعمال می‌شود، در بخشی به نام Manual Action در Security سرچ کنسول ثبت می‌شود.

تفاوت Manual action و Security issues چیست؟

Manual action حاوی همه مواردی است که الزاما برای کاربر خطرناک نیستند و هدف آنها تاثیر گذاشتن بر رتبه صفحات در نتایج جستجو گوگل است، Security issues  در گوگل کنسول حاوی همه خطاهایی است که امکان دارد برای کاربر خطرآفرین باشد.

بخش Security Issues به چه معناست؟

اگر بررسی‌های گوگل نشان دهد که سایت شما هک شده یا احتمال آسیب رساندن به کاربران را دارد، در گوگل کنسول گزارش‌هایی در این زمینه به شما نشان می‌دهد. این گزارش‌ها در بخش Security issues گوگل کنسول قرار دارد.

دو پیغام اصلی در بخش در بخش Security issues چیست؟

پیغام No issues detected
پیغام issues detected
دو پیغام اصلی در بخش Security گوگل کنسول و در issues هستند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

سایت‌های دیگر ما

مستر سوییمر آموزش شنا

میتراکانا کتاب سه بعدی

علی والا واردات از چین

359 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست